Θετικά είναι τα μηνύματα για τον τουρισμό της Κρήτης από την Αυστριακή αγορά, όπως διαφάνηκε κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «FerienMesse» στην Βιέννη, στην οποία συμμετείχε η Περιφέρεια Κρήτης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασαν οι σημαντικότεροι Αυστριακοί Tour Operators, η Ελλάδα σημειώνει αύξηση της τάξεως του 10% στο σύνολο των κρατήσεων που έχουν πραγματοποιηθεί για το 2019. Το 88% των Αυστριακών σχεδιάζει να πραγματοποιήσει ταξίδι στο εξωτερικό και μάλιστα πάνω από μία φορά μέσα στη χρονιά και το 44% κλείνει τις διακοπές του τουλάχιστον τρεις μήνες νωρίτερα.
Η προτίμηση των Αυστριακών στην Κρήτη καταγράφηκε στην προσέλευσή τους στο περίπτερο του νησιού, όπου προσφέρονταν ενημερωτικά φυλλάδια και παραδοσιακά κρητικά προϊόντα.
Το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων, ο Πρόξενος στη Βιέννη Σοφοκλής Μανδαλίδης, ο Εμπορικός Ακόλουθος Μιχάλης Βρεττάκης, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Κωνσταντίνος Τσέγας, η Προϊσταμένη Δημοσίων Σχέσεων της Κεντρικής Υπηρεσίας ΕΟΤ Ελένη Γερολυμάτου, η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Αυστρίας Ελένη Μελιτά, πλήθος τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων μεγάλων μέσων ενημέρωσης της Αυστρίας.

Μοιράσου το άρθρο: