Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του 83χρονου Γιώργου Τριανταφύλλου τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από την Κυριακή 7 Απριλίου. Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε σε χωράφι στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου από πολίτη, ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές. Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη πτώμα, το οποίο δεν έφερε ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και από την αρχή θεωρήθηκε ότι ανήκε στον άτυχο ηλικιωμένο.
Η ταυτότητά του αναμένεται να εξακριβωθεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA, ωστόσο, συγγενικό πρόσωπο που έσπευσε για την αναγνώριση επιβεβαίωσε ότι τα ρούχα του νεκρού μοιάζουν με εκείνα που φορούσε ο 83χρονος την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Τα ίχνη του άτυχου Γιώργου Τριανταφύλλου χάθηκαν την Κυριακή 7 Απριλίου, όταν με το αυτοκίνητό του πήγε σε καφενείο στην Παντάνασσα Ηρακλείου, όπου θεάθηκε τελευταία φορά.
Για την εξαφάνιση του ηλικιωμένου, που λάμβανε φαρμακευτική αγωγή λόγω άνοιας, εκδόθηκε “Silver Alert” από τη “Γραμμή Ζωής”. Η κηδεία του θα γίνει στη μία το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου.

Μοιράσου το άρθρο: