Τρεις νεκροί και πέντε τραυματίες, από τους οποίους ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση, είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην εθνική οδό Ηρακλείου- Ρεθύμνου στο ύψος της Αγίας Πελαγίας.

Νεκροί είναι δύο νέα παιδιά 24 και 22 ετών, που είχαν αρραβωνιαστεί πριν λίγες μέρες, και η μητέρα της κοπέλας, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο πατέρας της, που παραλήφθηκε διασωληνωμένος και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Τραυματίες είναι ακόμη η 14χρονη αδελφή της και τα δύο άτομα που επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν το αυτοκίνητο που ερχόταν από το Ρέθυμνο, με τους πέντε επιβάτες, ξέφυγε από την πορεία του λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, αφού εκείνη την ώρα έβρεχε, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το άλλο όχημα.
Τα δύο νέα παιδιά, φοιτητές και οι δύο, είχαν αρραβωνιαστεί, πριν λίγες μέρες με τους συγγενείς της νύφης να έρχονται από την Τήλο, στη Χερσόνησο όπου είναι η οικογένεια του γαμπρού. Σήμερα όλοι είχαν πάει στα Χανιά για εκδρομή και στην επιστροφή παραμόνευε ο χάρος.
Στο σημείο σημειώθηκαν σκηνές που δεν μπορούν να περιγραφούν, αφού προπορευόταν αυτοκίνητο με τους συγγενείς του νεαρού, που είδαν τι έγινε και γύρισαν πίσω για να βρεθούν σε ένα φοβερό θέαμα. Τραγική φιγούρα η μητέρα του 24χρονου που θρηνούσε για το γιό της, και τη συμφορά που βρήκε την οικογένειά της.

Μοιράσου το άρθρο: