Με το βραβείο «Bravo Sustainability» βραβεύτηκε η Περιφέρεια Κρήτης, για την κοινωνική πολιτική που υλοποιεί στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, και η Περιφέρεια βραβεύτηκε για τις δράσεις που υλοποιούνται στους τομείς: προστασίας των παιδιών, υποστήριξης των νέων, αρωγής των κρατουμένων στα καταστήματα κράτησης.
Πρόκειται για κατηγορίες που βάλλονται από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης και του κοινωνικού αποκλεισμού, και στόχος είναι υποστήριξή τους, ώστε να αντιμετωπίσουν τα σοβαρά προβλήματα επιβίωσης και ένταξής τους στην κοινωνία.
Η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής, Θεανώ Βρέντζου – Σκορδαλάκη, ευχαριστώντας τους διοργανωτές για την αναγνώριση του κοινωνικού έργου της Περιφέρειας Κρήτης επεσήμανε, ότι, «η αυτοδιοίκηση και η πολιτεία, έχουμε χρέος να θεσμοθετούμε και να υλοποιούμε δράσεις που ενισχύουν την κοινωνική συνοχή, την ανακούφιση και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια» Στην απονομή του βραβείου στο Μέγαρο Μουσικής από την Περιφέρεια Κρήτης παραβρέθηκε επίσης ο διευθυντής Κοινωνικής Μέριμνας, Σπύρος Επιτροπάκης.

Μοιράσου το άρθρο: