Συγκέντρωση και πορεία μέχρι το δήμο Ηρακλείου, πραγματοποιούν σήμερα στις 12 το μεσημέρι, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του 1ου Γυμνασίου και Λυκείου, διαμαρτυρόμενοι για την νέα καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των εργασιών του σχολικού συγκροτήματος «Καπετανάκειο».
Σε ανακοίνωσή τους οι μαθητές με τον σύλλογο διδασκόντων εκπαιδευτικών του 1ου ΓΕΛ και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων απαιτούν την άμεση παράδοση ενός ολοκληρωμένου, λειτουργικού και ασφαλούς κτιρίου.
“Παίρνοντας υπόψη την καθυστέρηση, σε σχέση με τις υποσχέσεις, τη 10ετή απαράδεκτη κατάσταση λειτουργίας ενός Λυκείου σε λυόμενες αίθουσες και την διετή ταλαιπωρία των μαθητών που οδηγούνται σε εξετάσεις κάτω από τους ήχους της μπουλντόζας και των σφυριών, αποφασίσαμε:
Να είμαστε σε κινητοποίηση μέχρι να μπούμε για μάθημα σε ένα κανονικό σχολείο.
Η πρώτη μας ενέργεια είναι, την Τρίτη 29 Ιανουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι , με πορεία από το σχολείο στον Δήμο, ζητώντας συνάντηση και δέσμευση από τον κ. Δήμαρχο να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του.
Καλούμε όλους τους γονείς, Συλλόγους και σωματεία εκπαιδευτικών και εργαζομένων, μαθητές από όλα τα σχολεία, τους απόφοιτους του Καπετανάκειου να είναι μαζί μας!¨αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μοιράσου το άρθρο: