Η μεγαλύτερη σε χρονική διάρκεια υπόθεση απαγωγής στα Ελληνικά χρονικά, η απαγωγή του 55χρονου επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, ξεκίνησε σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, στο Ηράκλειο.

Η δίκη με το ξεκίνημα διακόπηκε για την ερχόμενη Πέμπτη, καθώς ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους παρουσιάστηκε χωρίς συνήγορο και έτσι το δικαστήριο θα διορίσει δικηγόρο που θα τον εκπροσωπήσει.
Στο εδώλιο του δικαστηρίου, όπου τα αστυνομικά μέτρα αναμένεται να είναι δρακόντεια, θα καθίσουν συνολικά 12 άτομα, ηλικίας από 24 έως 61 χρόνων. Οι εννέα από τους κατηγορούμενους είναι κάτοικοι Ρεθύμνου και Χανίων, δύο είναι κάτοικοι Αθηνών και ένας είναι από τη Θεσσαλονίκη.
Εκατόν ογδόντα έξι ημέρες πέρασε στα χέρια των απαγωγέων του ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας, ο οποίος απελευθερώθηκε στις 2 Οκτωβρίου 2017, στη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης στο τελευταίο κρησφύγετο όπου κρατούνταν, σε μάντρα παλιών αυτοκινήτων και ανταλλακτικών στο Ρέθυμνο.
Η ακροαματική διαδικασία θα ξεκινήσει με την κατάθεση του Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος θα βρεθεί ξανά απέναντι στους απαγωγείς του.

Μοιράσου το άρθρο: