Ξεκινούν μέσα στην εβδομάδα οι εργασίες από το δήμο Ηρακλείου, για την κατασκευή του κυκλικού κόμβου στην συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη, Χρυσοστόμου και Έβανς, στο ύψος της ΟΑΣΗΣ. Με ανακοίνωσή του, το Τμήμα Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Ηρακλείου, επισημαίνει ότι έχει τοποθετηθεί εργοταξιακή σήμανση, την οποία θα πρέπει να ακολουθούν οδηγοί και πεζοί κατά τη διάρκεια υλοποίησης του έργου.

Στο σημείο αντί των φαναριών δημιουργείται ένας νέος, κυκλικός κόμβος, αντίστοιχος με τον κόμβο που δημιουργήθηκε στη συμβολή της λεωφόρου 62 Μαρτύρων με τη Θερίσσου, που στόχο έχει, να δώσει λύσεις στα συσσωρευμένα κυκλοφοριακά προβλήματα της περιοχής.
Με βάση το σχεδιασμό των τεχνικών υπηρεσιών, στο σημείο εκτός από την καθαίρεση των πεζοδρομιών, αναμένεται να τοποθετηθούν νεροπαγίδες σε κυκλική κατεύθυνση ώστε να δίνουν ροή στην κίνηση των οχημάτων.
Η παρέμβαση θα συνοδευτεί και από άλλα έργα, που αφορούν στη διαμόρφωση των πεζοδρομίων και της νησίδας, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά ο κυκλικός κόμβος μέσω του οποίου θα ρυθμίζεται η κυκλοφορία.

Μοιράσου το άρθρο: