Ένα κοινό κείμενο, φορέων και των βουλευτών του Ηρακλείου, θα σταλεί στον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, με το οποίο θα ζητούνται ξεκάθαρες απαντήσεις και δεσμεύσεις, για το πώς σκοπεύει να κινηθεί ώστε να προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου, με δεδομένη την κυβερνητική δέσμευση για την κατασκευή του. Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη που έγινε στο δημαρχείο Ηρακλείου, με πρωτοβουλία του δημάρχου, Βασίλη Λαμπρινού.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι βουλευτές Ηρακλείου, του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης και Σωκράτης Βαρδάκης, της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου, του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλης, ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, Άρης Ροζάκης, το μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου και πρόεδρος της Επιτροπής Ανέγερσης του νέου Δικαστικού Μεγάρου, Νίκος Παπαδαντωνάκης, οι Αντιδήμαρχοι Μαρία Καναβάκη και Κώστας Βαρδαβάς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Μανώλης Περαντωνάκης.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τη μεγάλη και αδικαιολόγητη, όπως την χαρακτήρισε, καθυστέρηση που υπάρχει από πλευράς κυβέρνησης στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Μοιράσου το άρθρο: