Το 25ο Φεστιβάλ Μπριτζ Καλαμάτας διοργανώνει από την Παρασκευή 22 έως και την Δευτέρα 25η Μαρτίου,ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας υπό τη αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις αίθουσες Selena Ballroom και Selena I, του ξενοδοχείου Horizon Blu και περιλαμβάνει αγώνες ομάδων,ζευγών καθώς και ημερίδες παίδων και μαθητών.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 22/3 στις 20:30 ξεκινούν οι αγώνες ομάδων για τις κατηγορίες OPEN και 1-9 ενώ το Σάββατο 23/3 στις 19:00, ημέρα που συγκεντρώνει το σύνολο των συμμετοχών, ξεκινούν αντίστοιχα οι αγώνες ζευγών στις κατηγορίες OPEN, 1-9 ,1-6 και μαθητών. Την Κυριακή 24/3 θα υπάρχει 2πλή αγωνιστική δραστηριότητα τόσο πρωινή στις 11:00 όσο και απογευματινή στις 19:00, ενώ οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 25/3 με την τελευταία ημερίδα σε όλες τις κατηγορίες. Μετά την λήξη των αγώνων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μερικά από τα τοπικά προϊόντα της Καλαμάτας στον μπουφέ που θα προσφερθεί και κατόπιν θα γίνουν οι απονομές.

Το Φεστιβάλ Μπριτζ Καλαμάτας,είναι ένα από τα σημαντικότερα event στο αγωνιστικό ημερολόγιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας και το μεγαλύτερο επαρχιακό τουρνουά. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μερικοί από τους top class παίκτες καθώς και αθλητές της Εθνικής ομάδας OPEN τιμούν με την παρουσία τους το φεστιβάλ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για άλλη μια χρονιά θα παρευρεθεί στην διοργάνωση ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ κ.Αθανασιάδης Αλέξανδρος, ο οποίος αγαπά ιδιαίτερα την πόλη και στηρίζει το Φεστιβάλ Καλαμάτας φροντίζοντας πάντα να δίνει το παρόν.

Μοιράσου το άρθρο: