Σε έμφραγμα του μυoκαρδίου, οφείλεται ο θάνατος του 14χρονου ποδοσφαιριστή της Βέργας, Σωτήρη Νικολακόπουλου σύμφωνα με την νεκροψία-νεκρομή που υποβλήθηκε χθες, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.Σήμερα, στις 5.30 το απόγευμα θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία του άτυχου παιδιού.

Ο απροσδόκητος χαμός του 14χρονου ποδοσφαιριστή στο γήπεδο Παναγιώτης Μπαχράμης της πόλης, το απόγευμα του Σαββάτου, στη διάρκεια φιλικού αγώνα συνεχίζει να συγκλονίζει την κοινωνία της Καλαμάτας.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού αγώνα της ομάδας του με τα Λέϊκα, όταν ξαφνικά λιποθύμησε στάποδυτήρια του γηπέδου. Ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ για τη διακομιδη του στο Νοσοκομείο αλλά δυστυχώς παρά τις μεγάλες προσπάθειες, οι γιατροί δεν κατάφεραν να κρατήσουν το παιδί στη ζωή.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον του άτυχου νέου, ο Σωτήρης υποβαλλόταν κάθε χρόνο στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, δεδομένου οτι ασχολούνταν από πολύ μικρός με το ποδόσφαιρο και ήταν και μέλος της μικτής παίδων (και φέτος των νέων) Μεσσηνίας.

Μοιράσου το άρθρο: