Οικονομική βοήθεια ύψους 3.000 ευρώ θα δοθεί από το Δήμο Καλαμάτας στην τετραμελή οικογένεια της οποίας το σπίτι στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου καταστράφηκε από τη φωτιά.

Υπάλληλοι της Διεύθυνσης Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας επισκέφθηκαν χθες την οικογένεια, και παρέδωσαν την εισήγησή τους στον Αντιδήμαρχο Πρόνοιας Παύλο Μπουζιάνη. Σήμερα το πρωί σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο με τη συμμετοχή του Δημάρχου Παναγιώτη Νίκα αποφασίστηκε την παροχή βοήθειας στην οικογένεια με το χρηματικό ποσό των 3000 ευρώ καθώς επίσης και με τρόφιμα από το κοινωνικό Παντοπωλείο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Καλαμάτας ο Αντιδήμαρχος Παύλος Μπουζιάνης τόνισε πως μέλημα της Δημοτικής Αρχής είναι να δοθεί σύντομα η βοήθεια για να επιστρέψει στην κανονικότητά της οικογένεια. Διευκρίνισε πως στον προϋπολογισμό έχει γίνει πρόβλεψη και υπάρχει σχετικό κονδύλι για τέτοιες περιπτώσεις. Τέλος ο κ. Μπουζιάνης σημείωσε πως είναι αξιέπαινη η ανταπόκριση δεκάδων συμπολιτών μας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή βοήθησαν την οικογένεια.

 

Μοιράσου το άρθρο: