Βραδιά γευσιγνωσίας και αξιολόγησης φρέσκων ελαιολάδων”, διοργανώνεται αύριο Πέμπτη στις 6:30 το βράδυ, στο ελαιοτριβείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμάτας, στα Γιαννιτσάνικα.
«Καλούμε όλους όσους έχουν επαγγελματική ενασχόληση με το ελαιόλαδο αλλά και όλους όσους θέλουν να μάθουν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του λαδιού της περιοχής μας να έρθουν και να συμμετάσχουν στην εκδήλωση» δήλωσε στην ΕΡΤ Καλαμάτας ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Μιχάλης Αντωνόπουλος.

Η εκδήλωση οργανώνεται στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Ελαιολάδου κι Ελιάς Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί στις 16-18 Μαρτίου.

«Στόχος μας παραμένει η προβολή του ελαιολάδου της Μεσσηνίας ως ένα προϊόν με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και αυτό θέλουμε να το καρπώνεται ως πλεονέκτημα ο παραγωγός» συμπλήρωσε ο κ. Αντωνόπουλος.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από έμπειρους γευσιγνώστες, όπως η Βελούδω Βελισσάρη, Τάκη Δημητρακόπουλο, Γιώργο Κουτέλα και Κώστα Τσορώνη (συντονιστής).

Μοιράσου το άρθρο: