Επιμένουν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε αρκετές περιοχές της Μεσσηνία με χωριά και οικισμούς να παραμένουν από χθες στο σκοτάδι. Η σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή δημιούργησε πολλά προβλήματα στο δίκτυο διανομής ηλεκτρικού, με αποτέλεσμα το τηλεφωνικό κέντρο του ΔΕΔΔΗΕ να έχει δεχτεί περισσότερες από 30 κλήσεις, από τα ξημερώματα το Σαββάτου.

Παρά τις προσπάθειες από τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, αριθμητικά δεν επαρκούν για την άμεση επιδιόρθωση των βλαβών με αποτέλεσμα να είναι άγνωστο το πότε θα αντιμετωπιστούν οι ζημιές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η βλάβη ηλεκτροδότησης στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στο Λυκόδημο, η οποία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευή. Αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί το σήμα των καναλιών και ραδιοφώνων της ΕΡΤ και του καναλιού της Βουλής.

Αναλυτικά τα χωριά που έχουν τώρα γενικό πρόβλημα ηλεκτροδότησης είναι το Εξωχώρι, οι Κιτριές, το Κόκκινο, η Λύκισα, ενώ προβλήματα είτε διακοπής είτε χαμηλής τάσης έχουν αναφερθεί σε Κυνηγό, Πηγές Προσήλιο, Βελίκα, Πολιανή, Κουτιβαΐκα, Βλαχόπουλο, Καρδαμύλη Περιβολάκια και αλλού.

Χθες είχαν παρουσιαστεί προβλήματα και στα χωριά  Αρφαρά, Σωτηριάνικα, Λεύκτρο, Μεταμόρφωση και Πολιανή

Μοιράσου το άρθρο: