«Όλοι μας οφείλουμε να δείξουμε ομοψυχία και ενότητα απέναντι στις προκλήσεις εντός και εκτός της χώρας το 2018» τόνισε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος μιλώντας στην ΕΡΤ Καλαμάτας.

Ο ιεράρχης έκανε αναφορά στα εθνικά ζητήματα στα οποία αναμένονται εξελίξεις μέσα στο νέο έτος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως τα λάθη του παρελθόντος πρέπει να γίνουν μαθήματα, και πρόκρινε ως την πιο αποτελεσματική στάση αυτή της  σύνεσης και της μετριοπάθειας από όλες τις πλευρές χωρίς να γίνουν εκπτώσεις.

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας επανέλαβε πως το ζήτημα των πλειστηριασμών αποτελεί αγκάθι για τον κοινωνικό ιστό, επισημαίνοντας, πως η κατοικία για τους περισσότερους είναι ο καρπός πολυετών μόχθων, αγωνίας και αγώνα, ώστε να μπορέσουν να αποκτήσουν το μέσο εκείνο με το οποίο θα επιτύχουν μια αξιοπρεπή επιβίωση και διαβίωση.

«Δεν είναι στην πρόθεσή μου να μπω σε κάποια πολιτική ή κομματική διένεξη. Είναι χρέος μου να μεταφέρω και να επισημαίνω τις αγωνίες της κοινωνίας και των πολιτών. Ελπίζω πως και γι αυτό το ζήτημα θα δοθεί λύσει προς όφελος του ελληνικού λαού» επισήμανε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας.

Μοιράσου το άρθρο: