Στην Ανατολική Μακεδονία θα βρίσκεται αύριο και την Κυριακή, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Το Σάββατο (20 Απριλίου), θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συζήτηση με θέμα «Η σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη» που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στη Δράμα. Στην εκδήλωση που θα ξεκινήσει στις 7:30 το απόγευμα, στο Ωδείο της πόλης, θα μιλήσουν ακόμη ο πρώην Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας και ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Στέργιος Καλπάκης.

Θα προηγηθεί, στη 13:30 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου στο Ξενοδοχείο HYDRAMA της πόλης. Ο κ. Παπαδημούλης, την Κυριακή, θα βρίσκεται στην Καβάλα. Στις 8 το βράδυ, θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την «Ελλάδα των πολλών, για την Ευρώπη των λαών», μαζί με τους Άννα Παπαδημητρίου-Τσάτσου, Νομικός, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών και Ουφούκ Μουσταφά, Δικηγόρος.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο GALAXY AIROTEL. Στο πλαίσιο της περιοδείας ο κ. Παπαδημούλης θα συναντηθεί με εκπροσώπους των δημοτικών αρχών και με παραγωγικούς φορείς των αντίστοιχων νομών.

Μοιράσου το άρθρο: