Σε επίπεδα ρεκόρ η επισκεψιμότητα κατά την περίοδο των Χριστουγέννων στην Ονειρούπολη καθώς δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και από το εξωτερικό, επισκέφτηκαν, κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, τη Δράμα και έγιναν οι ίδιοι πρωταγωνιστές στο χριστουγεννιάτικο παραμύθι της.


Με την βοήθεια των καιρικών συνθηκών, λεωφορεία και Ι.Χ. κατέκλυσαν τη Δράμα που υποδέχτηκε δεκάδες χιλιάδες κόσμου, ανταμείβοντας τους μικρούς και μεγάλους φίλους της για την αγάπη τους με τις πλούσιες δράσεις της.
Ο χώρος που φιλοξενεί την Ονειρούπολη, ο δημοτικός κήπος και η κεντρική πλατεία της πόλης, κατακλύστηκε από επισκέπτες κάθε ηλικίας. Παραστάσεις κουκλοθέατρου, ακροβατικές φιγούρες, μαγικά τρικ, παιδικές παραστάσεις, παρουσιάσεις παραμυθιών και τόσες άλλες εκδηλώσεις, σε συνδυασμό με τις συναρπαστικές, δωρεάν δράσεις, συνέθεσαν το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν στιγμές ανεμελιάς, με ξέφρενα παιχνίδια, στο fun park της Ονειρούπολης, αλλά και να επισκεφτούν τη γεμάτη χρώματα, αρώματα και γεύσεις Χριστουγεννιάτικη αγορά, να δοκιμάσουν τοπικές γεύσεις και να προμηθευτούν ενθύμια για να κρατήσουν για πάντα την ανάμνηση των Χριστουγέννων που πέρασαν στη Δράμα!
Παράλληλα, το εορταστικό κλίμα, τις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, μεταδόθηκε σε όλο το κέντρο της πόλης, το οποίο πλημμύρισε από μελωδίες και χριστουγεννιάτικες εικόνες. Μουσικά δρώμενα, ατέλειωτος χορός και τραγούδι ξεσήκωσαν τους Δραμινούς, αλλά και όλους τους επισκέπτες της πόλης.
Οι εκδηλώσεις της Ονειρούπολης συνεχίζονται καθημερινά από το πρωί έως το βράδυ, όλες τις ημέρες των γιορτων έως τις 7 Ιανουαρίου.

Μοιράσου το άρθρο: