Δεν θα λειτουργήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο 10 και 11 Φεβρουαρίου 2018 καθώς και για άγνωστο χρονικό διάστημα το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρό, όπως ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Αργύρης Πατακάκης.
Ο κ. Πατακάκης ρίχνει την ευθύνη για την παύση της λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου στην Περιφέρεια και τη μεγάλη καθυστέρηση που επέδειξε στην ανεύρεση επιπλέον χρημάτων, πέραν αυτών που η Αντιπεριφέρεια Δράμας είχε εξασφαλίσει από τα έσοδα της περσινής χρονιάς, τα οποία ωστόσο δεν επαρκούσαν ώστε να λειτουργήσει το κέντρο ολόκληρη τη χιονοδρομική περίοδο με αξιώσεις, όπως λειτούργησε την περσινή χιονοδρομική περίοδο 2016-2017.
«Δυστυχώς, επιβεβαιώνονται όσα είχα καταγγείλει στην από 10 Δεκεμβρίου 2017 επιστολή διαμαρτυρίας μου για την αδιαφορία της Περιφέρειας αναφορικά με το μοναδικό χιονοδρομικό κέντρο της ΑΜΘ» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας και καταλήγει με την ελπίδα ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες από την έδρα της Περιφέρειας ώστε να επανέλθει το Χιονοδρομικό Κέντρο στην έστω και εν μέρει λειτουργία του.

Μοιράσου το άρθρο: