Σε εξέλιξη είναι διαδικασία των προ-εγγραφών για την αθλητική διοργάνωση με την επωνυμία «FROZEN PEAKS – ΨΥΧΡΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ 2019» που πραγματοποιεί, στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας, ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος της περιοχής.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει τέσσερεις αγώνες βουνού 12, 46, 90 και 265 χιλιομέτρων σε συνθήκες ημιαυτονομίας, καθώς επίσης και παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Σκοπός της, είναι η ανάδειξη και προβολή των ιστορικών και εκκλησιαστικών μνημείων, της γεωγραφικής και κλιματικής ιδιομορφίας, των σημείων φυσικού κάλλους, των πολιτιστικών στοιχείων και των προϊόντων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Νευροκοπίου, καθώς και ο σεβασμός των ηθικών αξιών του «ευ αγωνίζεσθαι» και της ευγενούς άμιλλας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από 2 – 5 Μαΐου, στην περιοχή του Δήμου Νευροκοπίου.
Η διαδικασία των προεγγραφών για όλους τους αγώνες, στο site www.frozenpeaks.gr, θα διαρκέσει έως τις 31/1/2019 στις 12 το μεσημέρι. Όλες οι αιτήσεις θα εξεταστούν από την Οργανωτική Επιτροπή για να πάρουν έγκριση οριστικοποίησης της εγγραφής. Προτεραιότητα θα έχουν οι αθλητές που ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους στην περσινή διοργάνωση και μόνο για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Μοιράσου το άρθρο: