Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, παρουσιάζει τη νέα παραγωγή «Δάφνες και Πικροδάφνες» των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά, σε σκηνοθεσία Αντρέα Κουτσουρέλη, η οποία θα παρουσιαστεί σε μεγάλη περιοδεία σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, με την στήριξη του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης. Η παράσταση στην Καβάλα θα παρουσιαστεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, στις 9 το βράδυ στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου, με τη συνεργασία του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας.

Η σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια είναι του Αντρέα Κουτσουρέλη. Τα σκηνικά και κοστούμια του Χρήστου Μπρούφα. Οι Φωτισμοί του Τάσου Δαηλίδη. Χρέη βοηθού σκηνοθέτη έχει κάνει ο Στάθης Βούτος. Τη φωτογράφιση της παραγωγής ο Τάσος Θώμογλου και την οργάνωση της παραγωγής ο Ηλίας Κοτόπουλος. Παίζουν οι ηθοποιοί: Στάθης Βούτος (Αλέκος), Κώστας Ίτσιος (Τάσος), Νίκος Νικολάου (Βασίλης), Δημήτρης Παλαιοχωρίτης – Βασίλης Σεϊμένης (Κώστας).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: η γενική είσοδος 10 ευρώ και το εκπτωτικό εισιτήριο 8 ευρώ (Φοιτητικό – Ανέργων – Άνω των 65), ενώ ισχύουν τα εισιτήρια του ΟΓΑ.

Προπώληση εισιτηρίων:
• www.viva.gr
• Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών (ΕΟΤ) τηλ: 2510 220876-7

Μοιράσου το άρθρο: