Καβάλα: Σεμινάρια γαστρονομίας

Με μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων καταστημάτων εστίασης ξεκίνησαν χθες σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Καβάλας, τα σεμινάρια της πρωτοβουλίας για τη γαστρονομία, με τίτλο «Καβάλα – Ιστορίες Γεύσεων/Kavala – Tales of Taste», που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «Δημωφέλεια» με αρωγούς το Επιμελητήριο Καβάλας, το Σωματείο Διευθυντών Εστιατόρων – Ταβερνών – Εξοχικών Κέντρων Καβάλας και τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Ν. Καβάλας.

Η εν λόγω πρωτοβουλία υλοποιείται από τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ μετά από απόφαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Καβάλας και αφορά στη συγκρότηση και ανάδειξη της γαστρονομικής ταυτότητας της Καβάλας και την προώθηση της πόλης ως γαστρονομικού προορισμού. Μέχρι σήμερα η Διεύθυνση Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος της επιχείρησης σε συνεργασία με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin καβαλιώτη executive chef Νίκο Φωτιάδη, κατάρτισαν έναν πρώτο κατάλογο τοπικών συνταγών, παραδοσιακών προϊόντων και τοπικών παραγωγών, καθώς και μια προμελέτη με προδιαγραφές για την εκπόνηση ενός τοπικού συμφώνου ποιότητας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος