Από ηλεκτρικές συσκευές μέχρι τρόφιμα και σαμπουάν ξεσήκωσε σπείρα διαρρηκτών σε παραλιακό οικισμό στην περιοχή της (παραλιακής)- παλιάς Εγνατίας οδού Καβάλας- Θεσσαλονίκης, κοντά στον Στρυμόνα την περασμένη Πέμπτη.

Οι δράστες εκμεταλλευόμενοι το γεγονός της απουσίας των ιδιοκτητών από τις εξοχικές τους κατοικίες «μπήκαν» σε δέκα σπίτια και πήραν μεταξύ άλλων, βρύσες, σωλήνες χαλκού, μεταλλικά αντικείμενα, μια ηλεκτρονική συσκευή, τηλεοράσεις και στερεοφωνικά, διάφορα εργαλεία, οικιακά σκεύη, είδη ένδυσης, τρόφιμα, ποτά, ακόμη και τενεκέδες με λάδι και βαρέλια με ελιές. Συγχρόνως προκάλεσαν αρκετές φθορές στην προσπάθειά τους να αφαιρέσουν τα αντικείμενα όσο πιο γρήγορα μπορούσαν.
Προφανώς, είχαν στη διάθεσή τους μεταφορικό μέσο ενώ κατάφεραν να μην γίνουν αντιληπτοί ούτε από διερχόμενους οδηγούς.
Ωστόσο, οι έρευνες της αστυνομίας γρήγορα απέδωσαν, αφού οδήγησαν σε έναν 29χρονο υπήκοο Αλβανίας ο οποίος συνελήφθη στην Κάρυανη. Μάλιστα οι δράστες δεν κατάφεραν να προωθήσουν τα κλοπιμαία με αποτέλεσμα να βρεθούν από την αστυνομία όλα τα αντικείμενα που αφαιρέθηκαν.
Η αστυνομία αναζητά τους συνεργούς του 29χρονου, ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Μοιράσου το άρθρο: