Η παράσταση του Γεράσιμου Σουλεϊμάν με τη Δανάη Μπάρκα φιλοξενείται στο ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας για δυο παραστάσεις τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.

Το έργο έγραψε ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος όπου με έναν ιδιαίτερο τρόπο, εξαιρετική τρυφερότητα και χιούμορ παρουσιάζει την ψυχοσύνθεση μιας νέας γυναίκας εγκλωβισμένης μέσα σ’ ένα παιδικό δωμάτιο. Πρόκειται για έναν αμφίθυμο μονόλογο πάνω στο όνειρο και τη ματαίωση του, στον απόλυτο έρωτα και την ολοκληρωτική μοναξιά.
Η Δανάη Μπάρκα στον ομώνυμο ρόλο εναλλάσσει πρόσωπα και συναισθήματα δημιουργώντας μια ηρωίδα που θα μείνει για πολύ καιρό στο μυαλό και την καρδιά όσων παρακολουθήσουν την παράσταση. Το τραγούδι «μέχρι Θανάτου» έγραψε ειδικά για την παράσταση ο Θέμης Καραμουρατίδης σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Οι συντελεστές του έργου:
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σουλεϊμαν
Ερμηνεία: Δανάη Μπάρκα
Art Direction: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Παραγωγή: People Presents IKE

Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ γενική είσοδος, 12 ευρώ φοιτητικό, ανέργων
Προπώληση εισιτηρίων καθημερινά από την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, 11.00 – 14.00 και 18.00 – 20.00, στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρ. ΕΟΤ) στην κεντρική πλατεία Καβάλας (τηλ. ταμείου 2510 620 566).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.

Μοιράσου το άρθρο: