Τη ΔΕΥΑΚ επισκέφθηκε την Παρασκευή αντιπροσωπεία του Συνδυασμού «ΠΡΩΤΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ» με Υποψ. Δήμαρχο τον Γιώργο Καλούδη και τους υποψ. Δημοτικούς Συμβούλους Φώτη Μάρτη, Ελευθερία Λιντοβόη, Αγγελική-Χριστίνα Καρδακάρη, Σπυρίδωνα Χαλικιόπουλο, Στέλλιο-Όθωνα Ρέγγη, Ιωάννη Βραδή, Ανδρέα Γκερέκο και Χαράλαμπο Τσενεμπή. Το κλιμάκιο του συνδυασμού ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Αλέκο Φαϊτά και τα Διευθυντικά Στελέχη κ.κ. Αχιλλέα Μάζη και Τάσο Κατσαρό για την οικονομική κατάσταση της επιχείρησης, για την κατάσταση των βιολογικών σταθμών αποχέτευσης και την κατάσταση της ύδρευσης σε όλη την Κέρκυρα καθώς και για τον προγραμματισμό των έργων.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κου Καλούδη από την ενημέρωση αυτή «προκύπτει, ότι η Διοίκηση Αλέκου Φαϊτά «έβαλε σέστο» στη ΔΕΥΑΚ, την έθεσε σε μια ανοδική πορεία, αφού πρώτα αντιμετώπισε όλα τα θέματα-προβλήματα με βάση τις αρχές της ισονομίας, και έχει προγραμματίσει να λυθούν και πολλά άλλα, μέσα σε αντίξοες συνθήκες».

Το Σάββατο ο Γιώργος Καλούδης επισκέφθηκε τη Λαική αγορά μαζί με τους υποψ. Δημοτικούς Συμβούλους Ελευθερία Λιντοβόη-Γιατρό, Νίκο Σεχάτη-Πρόεδρο Συλλόγου Κερκυραίων Δρομέων- Αστυνομικό, Γιάννη Καββαδία-πρ. Αντιδήμαρχο Κορισσίων, Κώστα Κιτσάκη-Πρόεδρο Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Κέρκυρας, Φώτη Μάρτη-Οικονομολόγο, Άννυ Χυτήρη-Τσιώλη, Σπύρο Χαλικιόπουλο-Τουριστικό Πράκτορα, Πρόεδρο Πολιτιστικού Συλλόγου Κανονίου και συζήτησαν με τους παραγωγούς αγροτικών προϊόντων, ιχθυοπώλες–παραγωγούς και κατόχους από μπάγκες.
Στα συμπεράσματα της επίσκεψης καταγράφει μερικά από τα προβλήματα, τα οποία τους απασχολούν και δεν λύθηκαν από τις 2 προηγούμενες Δημαρχίες Τρεπεκλή και Νικολούζου όπως:
Η κίνηση είναι χαμηλή.
Υψηλά απρόσιτα ενοίκια των 800 ευρώ τον μήνα.
Πλημμυρίζει η αγορά όταν βρέχει,
Σε άθλια κατάσταση οι τουαλέτες,
Καμία μέριμνα για τους παραγωγούς της Κέρκυρας,
κ.α.

Μοιράσου το άρθρο: