Συνεδρίασε το Σαββατοκύριακο η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής προκειμένου να οριοθετηθούν οργανωτικά θέματα αλλά και η στάση του κόμματος σε μείζονα ζητήματα όπως του ονόματος των Σκοπίων και της συνταγματικής αναθεώρησης. Η κυρία Ισμήνη Μώρου, μέλος της ΚΕ μίλησε στην ΕΡΤ Κέρκυρας αναφερόμενη στις λεπτομέρειες των όσων συζητήθηκαν. Τόνισε ότι στο θέμα των Σκοπίων, το Κίνημα Αλλαγής είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας υπό όρους ενώ στο θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης ήδη υπάρχει συμφωνία με τον πρωθυπουργό σε συγκεκριμένα άρθρα που θα μπορούσαν να αλλάξουν κοινή συναινέσει.

Η κυρία Μώρου ανέφερε ότι οι τοπικές οργανώσεις των κομμάτων που συμμετέχουν στο εγχείρημα θα συνεχίσουν να υφίστανται αλλά οι Νομαρχιακές Επιτροπές που θα προκύψουν προκειμένου να εκπροσωπήσουν το νέο πολιτικό φορέα θα είναι εκείνες που θα δώσουν τον τόνο ενόψει των εκλογών, όποτε και αν γίνουν.
Στο θέμα της μετεκλογικής συνεργασίας, δήλωσε ότι δεν θα ληφθεί καμιά απόφαση πριν τις εκλογές και πριν διαπιστωθεί η δυνατότητα σύγκλησης των προγραμμάτων που θα παρουσιάσουν οι πολιτικοί φορείς που θα θελήσουν να δημιουργήσουν κυβερνητική σύμπραξη με το Κίνημα Αλλαγής.

Μοιράσου το άρθρο: