Κέρκυρα: Ημερίδα για το ελαιόλαδο

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σε συνεργασία με το Νίκο Κατσαρό,   πρώην Πρόεδρο του ΕΦΕΤ, τον κο Απόστολο Καρούμπη, Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, την Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας, την Λέσχη Αρχιμαγείρων και Ζαχαροπλαστών Ιονίων Νήσων, την Ένωση Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Κέρκυρας και το ΙΕΚ Κέρκυρας Τουριστικών Επαγγελμάτων  διοργανώνει Ημερίδα Ελαιόλαδου το Σάββατο στις 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κέρκυρας.    Η πρώτη θεματική της ημερίδας θα περιλαμβάνει την ιστορία, το παρόν και το μέλλον του ελαιολάδου στην Κέρκυρα, στην Ελλάδα και στην διεθνή αγορά. Η δεύτερη θεματική θα παρουσιάσει το νέο ρόλο του ελαιολάδου στην εστίαση και το σήμα ποιότητας κερκυραϊκής κουζίνας που έχει στόχο την ποιοτική αναβάθμιση της κερκυραϊκής παραδοσιακής γαστρονομίας. Θα ακολουθήσει συζήτηση πάνω στα τρέχοντα θέματα του ελαιόλαδου και της κερκυραϊκής γαστρονομίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος