«Τα Ιόνια Νησιά του ριζοσπαστισμού θα συνεχίσουν να σέρνουν το χορό» αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του για τη νέα χρονιά ο Περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος.
Ολόκληρο το μήνυμα έχει ως εξής:
«Tο 2018 βαδίζει στα πρώτα του βήματα. Θα προχωρήσουμε μαζί του κι αυτό δεν είναι επιλογή. Επιλογή είναι αν θα βαδίσουμε όρθιοι και δυνατοί ή σκυφτοί και κουρασμένοι. H Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έχει επιλέξει το πρώτο και θα προχωρήσει με αυτούς που συνεχίζουν ακούραστοι να δίνουν την μάχη για την δημοκρατία που απειλείται , για τα δικαιώματα στην εργασία , τον ελεύθερο χρόνο , την κοινόχρηστη δημόσια περιουσία που κινδυνεύει, την προστασία του πλανήτη από την κλιματική αλλαγή, τον σεβασμό της διαφορετικότητας, την έμπρακτη αλληλεγγύη και την κοινωνική συνοχή. Σε πείσμα των «καιρών» ο αγώνας για κοινωνική δικαιοσύνη, για το δικαίωμα των λαών να αποφασίζουν για τις τύχες τους δεν πρόκειται να σταματήσει.
Τα Ιόνια Νησιά του ριζοσπαστισμού, της εθνικής αντίστασης, του πνεύματος και του πολιτισμού θα συνεχίσουν και το 2018 να «σέρνουν τον χορό». «

Μοιράσου το άρθρο: