Το Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού «ένα μικρό βήμα» επιστρέφει φέτος για 9η χρονιά στην Κέρκυρα 23 Ιουλίου – 4 Αυγούστου.
Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν, με ελεύθερη είσοδο, ποικίλες παραστάσεις Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών και σεμινάρια τεχνικής σύγχρονου χορού.
Το “ένα μικρό βήμα” καλεί καλλιτέχνες από διάσημες ομάδες σύγχρονου χορού να παρουσιάσουν δουλειά τους και να χορογραφήσουν για το Φεστιβάλ. Αξιοποιεί δρόμους, πλατείες, κτίρια με αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον,.
Επίσης το Φεστιβάλ Σύέγχρονου Χορού «ένα μικρό βήμα», σε συνεργασία με το Αυστριακό Πανεπιστήμιο Anton Bruckner του Λίντζ και την επαγγελματική σχολή SOZO visions in motion της Γερμανίας, προσφέρει 3 υποτροφίες σε αριστούχους φοιτητές για να συμμετέχουν στα performance projects και στις τεχνικές σύγχρονου χορού.
Σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας προσφέρει μια υποτροφία στους συμμετέχοντες των σεμιναρίων του για να παρακολουθήσουν σεμινάρια στην Κέρκυρα.
Σε 14 ερασιτεχνικές σχολές και στούντιο χορού στην Κέρκυρα προσφέρει μια υποτροφία σε έναν μαθητή από κάθε σχολή και στούντιο για να παρακολουθήσει ένα από τα σεμινάρια του “ένα μικρό βήμα”.

Μοιράσου το άρθρο: