Ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή ζήτησε ο επικεφαλής της Κοινωνίας των Πολιτών και υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηναίων, Ιωάννης Γκαράνης, στην πρώτη ανακοίνωση για την υποψηφιότητά του.


Αυτό το ισχυρό εκλογικό ποσοστό, όπως τόνισε ο κ. Γκαράνης, θα διασφαλίσει τη δημιουργία συμμαχιών, στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων και όχι με γνώμονα την τήρηση πολιτικών ισορροπιών ή προσωπικών φιλοδοξιών.
«Εν όψει του Κλεισθένη, του νέου εκλογικού νόμου και των καινούργιων συνθηκών που διαμορφώνονται, ο Δήμος Κομοτηνής, χρειάζεται μια διοίκηση με σταθερότητα. Με δυνατότητα αυτοδύναμης και αυτοτελούς διακυβέρνησης».
Yπογράμμισε πως με εχέγγυο την οικονομική ευρωστία, οραματίζεται ένα Δήμο με στρατηγική διαμόρφωσης μιας ξεχωριστής πολιτιστικής ταυτότητας, χωρίς διακρίσεις. Ένα Δήμο που θα έχει ως κύρια προτεραιότητα του την εξυπηρέτηση των πολιτών και την βελτίωση της καθημερινότητάς του.
«Σύνθημά μας θα είναι πρόοδος με πράξεις και καλούμε κάθε ενεργό πολίτη να συστρατευθεί μαζί μας», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Γκαράνης.

ΥΓ: Ο κ. Γκαράνης ναι μεν έδειξε πως είναι …ετοιμοπόλεμος για τις εκλογές με ψηφοδέλτιο έτοιμο και ..μία εκλογική μηχανή έτοιμη, ωστόσο ακόμα δεν ακούσαμε ακόμα -άλλωστε είπε πως δεν θα αναλύσει ακόμα το πρόγραμμά του-αυτό το διαφορετικό για την νέα εποχή, που πρέπει να μπει και να…απογειωθεί η Κομοτηνή, -γιατί της αξίζει- και πως σκοπεύει να το πετύχει ο κ. Γκαράνης…Περιμένουμε!

Μοιράσου το άρθρο: