Ο χρόνος που έρχεται θα είναι χρόνος διαφορετικός για τη χώρα υποστηρίζει ο γραμματέας της Περιφερειακής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Αν.Μ.Θράκης Γιώργος Χατζηθεοδώρου και σημειώνει πως μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας για τον Ελληνικό λαό βγαίνουμε επιτέλους από τα μνημόνια και ανασαίνουμε. Και αυτός είναι ένας σπουδαίος λόγος για να αισιοδοξούμε ότι το 2018 θα είναι μια καλή χρονιά για τη χώρα μας και για το λαό μας.

«Το 2017 ήταν μια χρονιά πάρα πολύ δύσκολη, όπως και οι προηγούμενες, αλλά και μια χρονιά ελπιδοφόρα. Δόθηκαν στην χώρα μας οι δυνατότητες, ώστε να είμαστε πλέον αισιόδοξοι ατενίζοντας το μέλλον.» δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και σημείωσε πως «Με το κλείσιμο της αξιολόγησης μπαίνουμε σε ένα καθαρό τοπίο και τον Αύγουστο του 2018 τελειώνουμε με τα μνημόνια. Οι δυσκολίες μας παραμένουν, πλέον, όμως, θα έχουμε τη δυνατότητα τα τις χειριστούμε μόνοι μας κι αυτό είναι σημαντικό. Οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας, επίσης σημαντικό βήμα, όπως και οι 300.000 θέσεις εργασίας. Ήδη έχουμε εξασφαλίσει πλέον κατοχυρωμένες μόνιμες θέσεις εργασίας κάτι το οποίο τα προηγούμενα χρόνια φάνταζε πραγματικά σαν όνειρο.» δήλωσε ο κύριος Χατζηθεοδώρου.

Παράλληλα, επανέλαβε πως «το 2018 τελειώνουμε με τα μνημόνια και παίρνουμε τις τύχες στα χέρια μας». Όπως είπε ο κύριος Χατζηθεοδώρου «Μπορεί πλέον ο καθένας από εμάς να έχει πρόσβαση στην παιδεία, στην υγεία. Τελειώσαμε με το γεγονός ότι τα προηγούμενα χρόνια οι πολίτες αντιμετώπιζαν προβλήματα φτώχειας, πείνας κι αυτό είναι επίσης σημαντικό. Δώσαμε μια άλλη προοπτική στον κόσμο.» Όπως σημειώνει στόχος πια είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας και η επιστροφή των νέων ανθρώπων, οι οποίοι έφυγαν στο εξωτερικό. «Νομίζω ότι το επενδυτικό ενδιαφέρον για τη χώρα μας είναι δεδομένο και φαίνεται ότι το 2018 θα είναι τόσο αισιόδοξο, ώστε το 2019 το τοπίο να είναι ξεκάθαρο και να μιλάμε για μια πολύ άνετη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.» κατέληξε.
Φώτο: Ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου στα αριστερά της φωτογραφίας με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και Γρηγόρης Στογιαννίδης,Ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία:Μαρία Νικολάου

Μοιράσου το άρθρο: