«Η ομάδα αλλάζει εντελώς χαρακτήρα, γίνεται καθαρά επαγγελματική, οπότε έχουμε αλλάξει εντελώς τη διοίκηση. Ξεπεράσαμε τα προβλήματα, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και προχωράμε με γρήγορους ρυθμούς.» δηλώνει ο Τάσος Πετρίδης εκ μέρους της Διοίκησης μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής για τους εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας μετά την άνοδο της ομάδας βόλεϊ της ΑΕ Κομοτηνής στα σαλόνια της Α Εθνικής.

«Το πιο σοβαρό θέμα ήταν το θέμα του γηπέδου το οποίο μας απασχολούσε, όμως, λύθηκε με την επιλογή του κλειστού γυμναστηρίου στο 2ο Λύκειο Κομοτηνής. Επίσης, ανανεώθηκε η συνεργασία μας με τον προπονητή, Ηλία Κρεούζη και υπογράψαμε νέο συμβόλαιο. Το ίδιο έγινε και με τους περισσότερους παίκτες. Ο κορμός που υπήρχε μένει. Ήδη ο προπονητής μιλάει με παίκτες εντός κι εκτός Ελλάδας. Με κάποιους έχουμε έρθει κοντά. Υπάρχουν αρκετές επαφές.» δηλώνει μιλώντας με αισιοδοξία γι αυτή την ιδιαίτερη χρονιά που έχουν μπροστά τους.

Όσον αφορά στην ανταπόκριση του κόσμου; Ο κος Πετρίδης δηλώνει «Είμαστε πολύ αισιόδοξοι διότι ο κόσμος της Κομοτηνής αυτή τη στιγμή έχει δείξει ενδιαφέρον. Θέλουμε όμως όχι μόνο λόγια και υποσχέσεις, αλλά να βοηθήσουν όσο μπορούν.» Μάλιστα σπεύδει να μιλήσει για αυτούς τους λίγους, αλλά πιστούς που ακολουθούν τέτοιου είδους αθλήματα « Δεν θέλουμε πολύ κόσμο, αλλά αυτοί οι λίγοι πιστοί να βοηθήσουν. Τα ποσά δεν είναι τεράστια. Είναι πολύ μεγαλύτερα από τις προηγούμενες χρονιές, αλλά είναι εφικτό να επιτευχθεί.»

Το τιμόνι στον Ηλία Κρεούζη
Αισιόδοξος και ανυπόμονος γι αυτό το νέο ξεκίνημα και ο προπονητής της ομάδας, ο κος Ηλίας Κρεούζης. «Σίγουρα θα είναι μια διαφορετική χρονιά, για μένα θα είναι η πρώτη στην Α’ Εθνική. Θα προσπαθήσω να δουλέψω και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις.» υπόσχεται ο πολύ καλός γνώστης του αθλήματος. 25 χρόνια αθλητής, τα τελευταία 6 χρόνια προπονητής ο Ηλίας Κρεούζης, γέννημα θρέμμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης έχει αποκομίσει ήδη πολύτιμες γνώσεις δουλεύοντας στο πλευρό κορυφαίων αθλητών, όπως ο Σάκης Μουστακίδης. «Είναι μέντορας και δάσκαλος όλων.» δηλώνει σημειώνοντας ότι είναι τυχερός που τον είχε συμπαίκτη στην άνοδο του Εθνικού στην Α1 το 2000. «Είναι κεφάλαιο για το Ελληνικό βόλεϊ και το δείχνει με την σταθερή του πορεία» σημειώνει.
Όσον αφορά στον στόχο που αυτός βάζει για την νέα χρονιά «Στόχος είναι να σωθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αλλά βασιζόμενη σε δικά της παιδιά, παιδιά της ευρύτερης περιοχής. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.»
Φώτο: Τάσος Πετρίδης- Ηλίας Κρεούζης ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία:Μαρία Νικολάου

Μοιράσου το άρθρο: