«Είναι τιμή να υπηρετεί κανείς στα σύνορα και να γνωρίζει τους υπέροχους ανθρώπους της Θράκης» δηλώνει ο Βαγγελής Ματζαφλέρης από το Βόλο, μέλος μιας καινούργιας ΡΟΚ μπάντας, της «Ρ3ΥΜΑ» που δημιουργήθηκε το Καλοκαίρι του 2017 από τον ίδιο και τον ξάδερφο του, επίσης Βαγγέλη, ντράμερ της μπάντας.

« Βρισκόμασταν συχνά και πάντα είχαμε στις κουβέντες μας και στις σκέψεις μας να κάνουμε κάτι στο χώρο της ελληνόφωνης ΡΟΚ» δηλώνει ο κος Ματζαφλέρης μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και ξετυλίγει το κουβάρι μιας αλλιώτικης, δημιουργικής ιστορίας με νέους ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους, τη μουσική και τη δημιουργία.

Η δουλειά ξεκίνησε, ακολούθησε η συνάντηση με τον Δημήτρη, τον κιθαρίστα. Όλοι μαζί συνέχισαν να εργάζονται εντατικά και σε μισό χρόνο μπήκαν στο στούντιο κι ετοίμασαν τη δουλειά που τώρα κυκλοφορεί. Δίνουν έμφαση στη δύναμη αλλά και στη μελωδία, έχουν το δικό τους ήχο και ύφος, τραγούδια με ελληνικό στίχο, που πραγματικά ήρθαν για να μείνουν. “Ο ΘΥΡΩΡΟΣ” και το “Μ’ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ”, είναι δυο από τα τραγούδια του CD τους με τίτλο “Ρ3ΥΜΑ vol 1.

«Θέλουμε να αναγεννηθεί η ΡΟΚ, η ζωντάνια, η δυνατή μουσική σε συνδυασμό με τη μελωδία. Αυτό προσπαθούμε να περάσουμε.» δηλώνει ο Βαγγέλης Ματζαφλέρης και κληθείς να σχολιάσει τους λόγους αυτής της…ατονίας σημειώνει «Δεν γνωρίζω γιατί συμβαίνει αυτό, γιατί υπάρχει πολύ υπο-τονικότητα, γιατί ακούγεται πολύ ακουστική μουσική. Νομίζω ότι λείπει το ΡΟΚ κάτι πάει να γίνει τώρα. Δεν νομίζω πως μόνο εμείς το επιχειρούμε.»

Τα μέλη της μπάντας είναι: Βαγγέλης Ματζαφλέρης / φωνή & μπάσο, Δημήτρης Δεμίρης / κιθάρα & Βαγγέλης Κατσούρας / τύμπανα, ο Ζαφείρης Κουκουσέλης/πλήκτρα. Σε 3 τραγούδια του CD συμμετέχει στα πλήκτρα ο Κώστας Ματζαφλέρης. «Εύχομαι σε όλο τον κόσμο στη Θράκη να είναι καλά» εύχεται ο Βαγγέλης Ματζαφλέρης παντοτινός φίλος της περιοχής και προσθέτει «Να έχουν όλοι ένα καινούργιο χρόνο πολύ καλύτερο.»

Μοιράσου το άρθρο: