Η κα Ε.Εξακοϊδου με την κόρη της.

Μπάσκετ, κολύμβηση, τοξοβολία, σκοποβολή, μπότσια , ποδηλασία, στίβο, σκι , μπάντμιντον, τένις, πινγκ πονγκ αυτά είναι λίγα μόνο από όλα εκείνα τα αθλήματα με τα οποία ασχολούνται οι αθλητές, οι προπονητές και οι υπεύθυνοι του Αθλητικού Συλλόγου ΑμεΑ «Ηρόδικος». Μια γλυκιά υπενθύμιση των δραστηριοτήτων και των επιτυχιών του ήταν η ετήσια εκδήλωση που διοργάνωσε με επιτυχία για τα μέλη και τους φίλους του το Δ.Σ. του Συλλόγου και οι εθελοντές υποστηρικτές του.

Ο Νίκος Σαπρανίδης, αθλητής του Ηρόδικου με συνεργάτιδές του.

«Μια γιορτή έναυσμα σε όλους τους αθλητές να ξεκινήσουν την διαδρομή τους για το Τόκιο 2020 ήταν αυτή του «Ηρόδικου»» δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου, ο κος Μιχάλης Ραγκούσης προσθέτοντας πως στόχος των διοργανωτών ήταν να δοθεί το έναυσμα στην τοπική κοινωνία να στηρίξει αυτή την προσπάθεια των αθλητών για να έχει και την καλύτερη κατάληξη.

 

Οι κυρίες Κ.Στογιαννίδου και Β.Ελευθεριάδου

Σύμφωνα με τον κ. Ραγκούση τα μεγαλύτερα επιτεύγματα ήταν οι επιτυχίες των αθλητών της κολύμβησης, των αθλητών: Δ. Μιχαλεντζάκη, Ε. Γκουλή και Δ. Καρυπίδη. Η πολύ καλή πορεία των αθλητών του Μπάντμιντον με συμμετοχή στην πρώτη εθνική ομάδα, αλλά και η δημιουργία της ομάδας καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο. « Είναι μια πολύ μεγάλη λίστα. Θεωρούμε ότι κουβαλάμε ένα βαρύ φορτίο. Ο σύλλογος είχε πέντε από τους 55 συνολικά αθλητές στο Ρίο και γύρισαν και οι πέντε Παραολυμπιονίκες. Είναι μάλλον ο εαυτός μας που πρέπει να ξεπεράσουμε τώρα. Ο Σύλλογος μας μεγαλώνει» δήλωσε χαρούμενος ο κος Ραγκούσης.

Ο κος Α.Βαφειάδης με υποστηρικτές του Συλλόγου.

Ήδη ο Σύλλογος αριθμεί πάνω από 40 αθλητές σε ατομικά αθλήματα, σχεδόν στο σύνολο των ατομικών αθλημάτων, και την ομάδα του μπάσκετ. «Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι η ενίσχυση των αθλητών. Ό,τι κατάφεραν τα παιδιά στο Ρίο, το πέτυχαν με ιδρώτα και στερήσεις, πρέπει να τους εξασφαλίσουμε τον εξοπλισμό τους, να τους καλύψουμε τα έξοδα.» δήλωσε ο κος Ραγκούσης προσθέτοντας «Πρέπει να το κάνουμε τώρα, όχι μετά. Πρέπει να βοηθήσουμε έμπρακτα, έστω και λίγο, ώστε να έχουμε ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα.»
Φώτο: Στιγμιότυπα από την εκδήλωση του Ηρόδικου ρεπορτάζ-κείμενο- φωτογραφίες: Μαρία Νικολάου

Μοιράσου το άρθρο: