«Όταν υπάρχει καλή θέληση πιστεύουμε ότι όλα γίνονται και μια συνεργασία μπορεί να πάει καλά» δηλώνει ο κος Νίκος θεοχαρίδης. Πρόσφατα μαζί με την κα Τάνια Παπαμάνου ανέλαβαν τη διεύθυνση ενός café, που έχει τη δική του ιστορία στην Κομοτηνή. Ο ίδιος έχει την εμπειρία, τα τελευταία 25 χρόνια ασχολείται με τις επιχειρήσεις αναψυχής και ξέρει καλά ευκολίες και δυσκολίες. «Κόντρα στο ρεύμα της εποχής που είναι δύσκολο για τις επιχειρήσεις γενικά» δηλώνει μην κρύβοντας τον ενθουσιασμό του για το νέο ξεκίνημα.

FB_IMG_1481519079469«Ποιο είναι το άγχος του επιχειρηματία στις μέρες μας;» ρωτάμε τον κ. Θεοχαρίδη κι εκείνος, χωρίς δεύτερη σκέψη, απαντά «το αντι-επιχειρηματικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχεις κάτι άλλο να φοβηθείς. Όπως και η οικονομική στενότητα του κόσμου.»

Στις δύσκολες εποχές, προσαρμόζονται μενού κι υπηρεσίες για να έλξουν και να ικανοποιήσουν τους πελάτες, ποικίλες μουσικές, δεκάδες είδη καφέ, ρακόμελα και κρασιά, αλλά και εκδηλώσεις, που δίνουν «ταυτότητα». Εκδηλώσεις, όπως εκθέσεις, θέατρο, μουσική, stand up comedy. «Πρέπει να είσαι ευχάριστος, να προσφέρεις ποιότητα και χαμόγελο» δηλώνει ο κος θεοχαρίδης και στο ερώτημα “αν η Κομοτηνή μπορεί να τα προσφέρει;” απαντά με βεβαιότητα πως «ναι»!

Τέλος, όσον αφορά στους ίδιους τους επιχειρηματίες ο κος Θεοχαρίδης σπεύδει να στείλει το δικό του μήνυμα «Χρειάζεται υπομονή κι αισιοδοξία. Αν δεν έχουμε αισιοδοξία, τίποτα δεν μπορούμε να πετύχουμε. Αν τα χάσουμε αυτά, χαθήκαμε. Φτάνει να το προσπαθείς. Όταν προσπαθείς με συνέπεια, προσφέρεις ποιότητα, είσαι εξυπηρετικός, είναι ευχάριστο το περιβάλλον».
Φώτο: Ντεκόρ σε cafe της Κομοτηνής Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου .

Μοιράσου το άρθρο: