Περιφέρεια

Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού της ΠΑΜΘ στην έναρξη του DMO «Τουριστική Περιοχή Ροδόπης» της Βουλγαρίας
Το Σμόλιαν της Βουλγαρίας επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Κώστας Αντωνιάδης προκειμένου να συμμετάσχει στην εκδήλωση για την ίδρυση του πρώτου Φορέα Διαχείρισης Προορισμού (DMO) της γειτονικής χώρας με την ονομασία «Τουριστική Περιοχή Ροδόπης».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο, ο κ. Αντωνιάδης έκανε εκτενή αναφορά στην παραδοσιακά καλή συνεργασία ανάμεσα στις όμορες περιοχές της ΑΜΘ και του Σμόλιαν τονίζοντας ότι «έχουμε χρέος να προχωρήσουμε με ταχύτερους ρυθμούς σε συνέργειες που στοχεύουν στην Τουριστική ανάπτυξη των περιοχών μας, προς όφελος των επαγγελματιών αλλά και των απλών πολιτών μας. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι στην επίσημη έναρξη του πρώτου Φορέα Διαχείρισης Τουριστικής Περιοχής στη χώρα σας και παρακολουθώ με ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή την προσπάθειά σας καθώς και η Περιφέρεια ΑΜΘ στοχεύει στην ίδρυση αντίστοιχου φορέα το επόμενο διάστημα. Μας συνδέουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία ως γείτονες και αυτό αποτυπώνεται τα τελευταία χρόνια τόσο στα έργα που από κοινού υλοποιούμε όσο και στο συνεχώς αυξανόμενο τουριστικό ρεύμα μεταξύ των δύο περιοχών».
Τα DMO αποτελούν ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο μοντέλο ανάδειξης τουριστικών προορισμών διεθνώς. Αξιοποιούν συνέργειες των τοπικών φορέων που συμμετέχουν σε αυτά και προτάσσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε περιοχής με στοχευμένες ενέργειες εξωστρέφειας.
Ο φορέας που ιδρύθηκε στο Σμόλιαν στοχεύει στην ανάδειξη της οροσειράς της Ροδόπης. Σε αυτόν συμμετέχουν πέντε νομαρχίες, 27 δήμοι καθώς και τουριστικές επαγγελματικές ενώσεις της γειτονικής χώρα

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Πρόεδρο του Σωματείου «Διάζωμα» κ. Σταύρο Μπένο

kavala-perifereiarxis-metiosΣυνάντηση είχε χθες ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος με τον Πρόεδρο του Σωματείου «Διάζωμα» κ. Σταύρο Μπένο. Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η στενή συνεργασία ανάμεσα στην Περιφέρεια ΑΜΘ και το «Διάζωμα» για την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος τουριστικής ανάδειξης της διαδρομής της αρχαίας Εγνατίας οδού και των μνημείων και αρχαιολογικών χώρων της περιοχής μας που συνδέονται με αυτήν.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ανάγκη να υπάρξει ταυτόχρονη ενεργοποίηση και συνεργασία φορέων του κράτους, της αυτοδιοίκησης, του επιχειρηματικού κόσμου και της κοινωνίας των πολιτών για την επιτυχία του εγχειρήματος.

Κάλαντα του Λαζάρου και «λαζαράκια» στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ από τους μαθητές του 1ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής

Κάλαντα Λαζάρου 1Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξαν οι μαθητές του 1ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο αναβιώνοντας ένα παλιό πασχαλινό έθιμο.
Οι μικροί μαθητές επισκέφθηκαν τον κ. Μέτιο στο γραφείο του στην έδρα της Περιφέρειας, του τραγούδησαν τα κάλαντα του Λαζάρου και του πρόσφεραν τα παραδοσιακά «λαζαράκια», τα ειδικά κουλούρια σε σχήμα ανθρώπου που ζύμωναν οι γυναίκες ανήμερα το Σάββατο του Λαζάρου σε κάποιες περιοχές της χώρας μας.

Επίσκεψη στο Ειδικό σχολείο Κομοτηνής και στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κομοτηνής»

πασχαΤο Ειδικό Σχολείο Κομοτηνής και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κομοτηνής επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ.Τσαλικίδης, συνοδευόμενος από την σύζυγο του Βασιλική,, προκειμένου να ευχηθεί στους μαθητές και το προσωπικό ενόψει της γιορτής του Πάσχα και να γνωρίσει από κοντά τις συνθήκες εκπαίδευσης των παιδιών. Το προσωπικό και οι διευθυντές των σχολείων ανέλυσαν την υπερπροσπάθεια που καταβάλλεται από την πλευρά τους και παράλληλα συζήτησαν μαζί του για τα περιθώρια συνεργασίας, προκειμένου να ενισχυθούν οι δραστηριότητες τους.

Υγεία

Υγεία ανακοίνωση των Νοσοκομειακών Γιατρών

ΓΙΑΤΡΟΙΣτις χρονοβόρες διαδικασίες που ακολουθούνται στις προσλήψεις του ιατρικού προσωπικού αναφέρεται με ανακοίνωση της η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Θράκης τονίζοντας ότι οι αποχωρήσεις συνεχίζονται με υψηλούς ρυθμούς, επεκτείνεται και γενικεύεται η κάλυψη των αναγκών περίθαλψης από το υπάρχον προσωπικό των μονάδων υγείας με αποσπάσεις και μετακινήσεις που έχουν ως αποτέλεσμα την εξοντωτική εντατικοποίηση της εργασίας όλου του ιατρικού προσωπικού και μάλιστα με την οικονομική τους κατάσταση να βαίνει διαρκώς επιδεινούμενη.
Η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών ζητά άμεσα την κατάργηση της απαγόρευσης και περιορισμού των προσλήψεων τακτικού προσωπικού. «Απαιτούμε την ανακατεύθυνση των δημοσιονομικών δαπανών από την εξυπηρέτηση των τραπεζών, του χρέους και της ιδιωτικής επιχειρηματικότητας στην κάλυψη των κοινωνικών αναγκών» καταλήγει η ανακοίνωση.
Βουλή -Πολιτική

Λεωφορεία Νυμφαία -Μακάζα

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Την απάντηση του Υπουργού Εξωτερικών κυρίου Νίκου Κοτζιά, στην δεύτερη ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΣΥΜ., Ιλχάν Αχμέτ μέσα σε ένα χρόνο σχετικά με το άνοιγμα του σταθμού διαβατηριακών ελέγχων της Νυμφαίας-Μακάζα, σε τουριστικά λεωφορεία έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του Βουλευτή.
Σύμφωνα με αυτή το ελληνικό ΥΠΕΞ, θεωρεί ως αποκλειστικά υπεύθυνη για την παρατηρούμενη καθυστέρηση την βουλγαρική πλευρά και τα έργα διαπλάτυνσης επί του βουλγαρικού εδάφους που δεν έχουν γίνει μέχρι σήμερα και δρουν αποτρεπτικά για το άνοιγμα της συνοριακής διόδου στο πέρασμα λεωφορείων.

Ερώτηση προς τον Υπουργό

ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝΕρώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων με θέμα την Συγκρότηση ομάδας εργασίας για την αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των Μουφτειών της Θράκης κατέθεσε ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Αχμέτ Ιλχάν. Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός «ποιος είναι ο σκοπός της ομάδας εργασίας «για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της λειτουργιάς των Μουφτειών της Μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης»; Ποιους τομείς και ποιες αρμοδιότητες της Μουφτείας και των Μουφτήδων αφορά συγκεκριμένα η «αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός της λειτουργίας των Μουφτειών στην Θράκη;» Και γιατί αυτή η επιτροπή αποτελείται σχεδόν καθ’ ολοκληρίαν από μη Μουσουλμάνους υπηρεσιακούς παράγοντες και δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν και Μουσουλμάνοι, την στιγμή μάλιστα που αφορά θέματα Μουφτειών, ήτοι θέματα που αφορούν την Μουσουλμανική Θρησκεία;

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στον πρόεδρο

Ευριπίδης ΣτυλιανίδηςΣυνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο είχε στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρ. Υπουργός, Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
Ο Ευρ. Στυλιανίδης ενημέρωσε τον Προεδρο για την κατάσταση στη Θράκη αναδεικνύοντας την ανεργία και τη μείωση του βιοτικού επιπέδου ως τις βασικές αιτίες για τη δημογραφική απογύμνωση της περιοχής, κυρίως από νέους ανθρώπους. Υπογράμμισε την ανησυχία του και την ανάγκη να προστατευτεί η Θράκη από φωνές που προσπαθούν να την εμφανίσουν ως πεδίο σύγκρουσης και τόνισε ότι είναι χρέος όλων να θωρακιστεί και να αναδειχθεί ως πρότυπο Ανοιχτής Δημοκρατικής Κοινωνίας και ελκυστικός διεθνής επενδυτικός προορισμός.
Επανέφερε την παλαιότερη πρότασή του να συσταθεί Διακομματική Επιτροπή για την Ανάδειξη και Ανάπτυξη της Θράκης, που έχει καθυστερήσει παρά την αρχική θετική ανταπόκριση όλων των πλευρών.

Παιδεία

Συνάντηση για την παιδεία

ΚεραμάρηςΣυνάντηση του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Παναγιώτη Κεραμάρη με τους Διευθυντές των Διευθύνσεων και με εκπροσώπους των πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργάνων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε χθες. Θέμα συζήτησης ήταν η «Κατάταξη σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Κατηγορίες Μετάθεσης – Μοριοδότηση».
Κατά τη δεύτερη συνάντηση με όμοιο περιεχόμενο,  σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης, διαπιστώθηκε κλίμα συνεννόησης και διάθεσης εύρεσης λύσης, που να εξυπηρετεί την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων και συνάμα να εξασφαλίζει αίσθημα δικαίου και ικανοποιητικές συνθήκες εργασίας για τους εκπαιδευτικούς.

Εθελοντισμός

Εκδήλωση για τις παραδοσιακές ποικιλίες

2015.05.07 Εκδήλωση - προβολή για τους παραδοσιακούς σπόρουςΤην 16η εκδήλωση για τις παραδοσιακές ποικιλίες στην πόλη της Κομοτηνής διοργανώνουν σήμερα Σάββατο 8 Απριλίου στις 17.00 η Εναλλακτική Κοινότητα Πελίτι (τοπική ομάδα Κομοτηνής), η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης και Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Ροδόπης.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με σύντομη ενημέρωση για την αξία των παραδοσιακών ποικιλιών από τον γεωπόνο Κώστα Μπούντα, και εν συνεχεία θα μοιραστούν φυντάνια λαχανικών από παραδοσιακές ποικιλίες που ετοίμασαν οι μαθητές των σχολείων και η τοπική ομάδα της εναλλακτικής κοινότητας Πελίτι Κομοτηνής.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του θερινού θεάτρου Κομοτηνής ΔΗΠΕΘΕ (απέναντι από το παρκάκι της Περιφέρειας) και διοργανώνεται υπό την αιγίδα και τη χορηγία του Δήμου Κομοτηνής.

ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ

πασχα λεωνιδιοΕκδήλωση του Τμήματος ΑΧΕΠΑ θα πραγματοποιηθεί την Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου στη μια το μεσημέρι από το Τμήμα ΑΧΕΠΑ «ΟΡΦΕΥΣ» Κομοτηνής στη Λέσχη Κομοτηναίων. Η εκδήλωση διοργανώνεται προς τιμή του Ύπατου Προέδρου και του Ύπατου Συμβουλίου της οργάνωσης, από τις Η.Π.Α., το οποίο θα επισκεφτεί εκείνη την ημέρα την Κομοτηνή.

Επαγγελματίες

Σωματείο Συνεργείων

Συνεργείο αυτοκινητωνΜετά από την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών του Σωματείου Μηχανοτεχνιτών Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής αυτοκινήτων και Ελκυστήρων Νομού Ροδόπης έγινε συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ του Σωματείου: Πρόεδρος: Δεμίρης Αθανάσιος, Αντιπρόεδρος: Μαζαράκης Ιωάννης, Γενικός Γραμματέας: Χριστόπουλος Ανέστης, Ταμίας: Κουτίδης Ιωάννης, Σύμβουλοι: Βαρβάτος Κωνσταντίνος, Μπάτζιος Δήμος, Σταυράκης Βασίλειος.

Πολιτισμός Εκδηλώσεις

Ντοκιμαντέρ για το Πάσχα στον Ίασμο

22Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου εν όψει της εορτής του Πάσχα προχωρά, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, στη δημιουργία ενός θρησκευτικού – πολιτιστικού ντοκιμαντέρ με τίτλο: «Πάσχα στον Ίασμο». «Δεδομένης της συνεχούς και τακτικής παρουσίας των πιστών στις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας αλλά και του ιδιαίτερου κατανυκτικού κλίματος της εποχής που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με μια σειρά εθίμων αποφασίστηκε η δρομολόγηση ενός θρησκευτικού ντοκιμαντέρ ούτως ώστε να μείνει ως παρακαταθήκη για τις επόμενες γενεές» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση και σημειώνεται «Αρχής γενομένης από το απόγευμα της Κυριακής των Βαϊων με την ακολουθία του Νυμφίου και έπειτα με τις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και των Μεγάλων Ωρών, της περιφοράς του επιταφίου στα σοκάκια του παλιού Ιάσμου, της Ανάστασης μέχρι και τον πανηγυρικό εσπερινό στο γραφικό ξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής θα καταγραφεί το Πάσχα στον Ίασμο. Η εν λόγω παραγωγή θα πραγματοποιηθεί από επαγγελματικό συνεργείο εικονοληπτών ενώ η διάρκεια του ντοκιμαντέρ θα κυμανθεί περίπου στη μια ώρα».

Νέα σύνθεση για τον ΜΟΚ

Λαογραφικο Μουσείο Κομοτηνής (Αγ. Γεωργίου 22, Κομοτηνή).Γνωστοποιήθηκε η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού Ομίλου Κομοτηνής που θα έχει θητεία έως το 2019. Η σύνθεση έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Κούκλαρης Στέφανος, Αντιπρόεδρος: Κυριαζίδου Ξένια, Γεν. Γραμματέας: Γκαϊντατζή Κυριακή (Κική), Ταμίας: Κυριαζόπουλος Δημήτριος, Μέλη: Βασιλείου Βασίλειος, Κουμανίδης Ιωάννης, Παπουτσής Χρήστος, Πασσόπουλος Ιωάννης, Κέκκερης Βασίλειος, Αναπληρωματικό μέλος: Τσολακίδου Χρυσούλα (Χρύσα), Εξελεγκτική Επιτροπή: Βακιάνης Ανέστης, Αραμπατζίδης Δημήτρης, Πασσοπούλου Αλέκα

Η Γέφυρα Ξάνθης

ξανθηΣτο πλαίσιο της 10ης Πολιτιστικής Εβδομάδας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φοιτητών Ξάνθης «Η Γέφυρα» διοργανώνει για πρώτη φορά το Youth Bazaar με όραμα να καθιερώσει μια γιορτή δημιουργιών! Το Youth Bazaar δίνει τη δυνατότητα σε νέους από όλη την Ελλάδα, γεμάτους ιδέες, έμπνευση, δημιουργικότητα, αγάπη για την τέχνη, να εκθέσουν στο κοινό το υλικό και τις δημιουργίες τους. Το 1ο Youth Bazaar θα περιλαμβάνει κοσμήματα, είδη ραπτικής, ρούχα, έργα τέχνης, φωτογραφικό υλικό, δίσκους μουσικής, βιβλία κλπ. Θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στην Ξάνθη.

Με δύναμη από την Κηφισιά

ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣΤο έργο «Με δύναμη από την Κηφισιά» των Κεχαϊδη- Χαβιαρά ανεβαίνει στη σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής σε σκηνοθεσία της Μυρσίνης Λαντζουράκη. Η πρεμιέρα της παράστασης δόθηκε χθες. Παραστάσεις θα δοθούν επίσης σήμερα και την Κυριακή στις εννέα το βράδυ.

Αστυνομικό δελτίο

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις

Λόγω της τελετής εορτασμού της 76ης επετείου της ομώνυμης μάχης των οχυρών αποφασίστηκε η μονοδρόμηση της Επαρχιακής Οδού Κομοτηνής – Οχυρού Νυμφαίας για την 09η Απριλίου από τις 08:00΄ έως και την 15:00΄. ως εξής:
α) Από την 08:00΄ ώρα έως την 11:30΄ ώρα κίνηση των οχημάτων ΜΟΝΟ από Κομοτηνή προς
Οχυρό Νυμφαίας (άνοδος).
β) Από την 12:00΄ ώρα έως την 15:00΄ ώρα, κίνηση των οχημάτων ΜΟΝΟ από Οχυρό Νυμφαίας
προς Κομοτηνή (κάθοδος).

Σύλληψη

συλληψηΣυνελήφθη, χθες (6-4-2017) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα, ιδιοκτησίας του 48χρονου, όπου τον εντόπισαν να κατέχει με σκοπό την πώληση 11 βεγγαλικά και 4 καπνογόνα, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαιτούμενη άδεια της αρμόδιας αρχής.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ο πλΑπαγορεύεται προσωρινά, λόγω διενέργειας της εκλογικής διαδικασίας, στο πλαίσιο δημοψηφίσματος για τη συνταγματική αναθεώρηση της Τουρκίας, με εκλογικό κέντρο το Γενικό Προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή επί της οδού Ιώνων, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις οδούς Μαρινάκη, Ιώνων και Λυκούργου, καθώς και στα τμήματα των οδών που εισέρχονται σ’αυτές,
α) από την 09.00΄ ώρα της (08-04-2017) και μέχρι την 21.00΄ ώρα της ιδίας, και
β) από την 09.00΄ ώρα της (09-04-2017) και μέχρι την 21.00΄ ώρα της ιδίας.
2. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παράπλευρες οδούς.

Σύλληψη 39χρονου ημεδαπού για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων

ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΛΕΓΧΟΙ 2Συνελήφθη επ΄αυτοφώρω τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 39χρονος ημεδαπός, διότι εντοπίστηκε να έχει εισέλθει σε ανασφάλιστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, από το οποίο αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 μαχαίρι, συνολικού μήκους 16 εκατοστών, 1 φακός και το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στο δικαιούχο του.
Αθλητικά

Η Ροδόπη στον Έβρο

IMG_1470Την Πέμπτη το απόγευμα στο στάδιο Φ.Κοσμάς, το τμήμα στίβου του ΜΓΣ Εθνικού, βράβευσε τα κορίτσια, που κατέκτησαν την 1η θέση στην ομαδική βαθμολογία τρίαθλου, το προηγούμενο Σάββατο (έως 13 ετών) στο πρωτάθλημα παγκορασίδων Β’ Έβρου-Ροδόπης.
Bραβεύθηκε επίσης η Μυρτώ Μανάργια για την 1η θέση στην ατομική βαθμολογία τριάθλου, η Έλενα Κουδουνά για την 3η θέση και η Μαρκέλα Σιαλάκη για την 4η θέση, αντίστοιχα. Η ομάδα αποτελούνταν από τις: Μυρτώ Μανάργια, ΈΛενα Κουδουνά, Μαρκέλα Σιαλάκη, Μαρία Γκαϊτατζή, Κατερίνα Πάτρη, Χρυσώπη Γκαρνέτα, Νικολέτα Λαζαρίδη, Ουρανία Τσαχαλίδου, Αιμιλία Αζνταρίδη, Δήμητρα Παρθένου, Δήμητρα Λαφτσή.

Καιρός

ΚΑΙΡΟΣ-ΗΛΙΟΣ-1Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπει για σήμερα Σάββατο η ΕΜΥ στα ανατολικά. Θα σημειωθεί βαθμιαία βελτίωση. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις τοπικά, αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3-5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Μοιράσου το άρθρο: