Αυτή τη στιγμή γίνεται η εφαρμογή των πολιτικών, στους τομείς που συζητήθηκαν με τους παραγωγικούς φορείς του τόπου, στο πρόσφατο περιφερειακό συνέδριο παραγωγικής ανασυγκρότησης.
Αυτό τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Δίκτυο ΑΜ-Θ, ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, Στάματης Σακκελίων.

Ειδικότερα ανέφερε πως, υλοποιούνται όλα τα ενεργειακά έργα. Στις 22 Γενάρη επιστρέφουν στις θέσεις εργασίας τους οι εργαζόμενοι στα λιπάσματα Καβάλας. Για την ΣΕΚΑΠ η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να επαναλειτουργήσει σε υγιείς βάσεις. Σε ότι αφορά την Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία, το θέμα είναι εξαιρετικά περίπλοκο, ωστόσο, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, πως η εξέλιξη θα είναι θετική και θα επαναλειτουργήσουν τα εργοστάσια.
Επι πλέον ο κ. Σακκελίων στάθηκε στις ενέργειες της κυβέρνησης για την απαλλαγή των ντόπιων κατοίκων από τα Διόδια, ενώ υπογράμμισε και την αίσια έκβαση για το θέμα της ανέγερσης του νέου Νοσοκομείου της Κομοτηνής, με χρηματοδότηση από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Σε ότι αφορά την επιχειρηματικότητα, δήλωσε πως από το Μάρτη και μετά δρομολογείται η λειτουργία της Αναπτυξιακής Τράπεζας. Η κυβέρνηση, επιθυμεί να ισχυροποιήσει περαιτέρω την Υγεία και την Παιδεία. Μετά την καθαρή έξοδο, όπως είπε, από τα Μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, η κυβέρνηση θα έχει ελευθερία κινήσεων για ενίσχυση και στήριξη του κοινωνικού κράτους.
Τέλος οι εκλογές υπογράμμισε πως θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Μοιράσου το άρθρο: