Την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου αναμένεται να επισκεφθούν το κτίριο Διοίκησης του Δ.Π.Θ. μέλη της Κυβέρνησης με αφορμή το 6ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση που θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή παρουσία 16 Υπουργών και του ιδίου του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Πρυτανεία το πρόγραμμα των επισκέψεων έχει ως εξής:

Ο Χρήστος Σπίρτζης επιστρέφει
12:00 : Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης. Ο κ. Χρήστος Σπίρτζης είναι απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Δ.Π.Θ. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του θα συζητηθούν θέματα συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με στόχο την ανάπτυξη κοινών προγραμμάτων, μελετών και ερευνητικών σχεδίων στους τομείς των μεταφορών, των επικοινωνιών και των έργων υποδομής.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής

16:00 : Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του προγραμματίστηκε η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ο Υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου

17:30 : Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνος Γαβρόγλου. Ο κ. Υπουργός θα παραστεί σε έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Τέλος, την Τρίτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 14:30 ο Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας κ. Κώστας Φωτάκης θα επισκεφθεί το Εργαστήριο Φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή του Δ.Π.Θ, στην Αλεξανδρούπολη.

Μοιράσου το άρθρο: