«Ο Χρήστος Μέτιος δεν μπορεί να διοικήσει την Περιφέρεια ΑΜ-Θ. Πρέπει ο ίδιος να το καταλάβει και πρέπει να το καταλάβουν και στην Αθήνα».
Τη δήλωση αυτή έκανε μιλώντας στο Περιφερειακό πρόγραμμα της ΕΡΤ ΑΜ-Θ, ο περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης Περιφερειακή ΑΝαγέννηση-και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού-, Μιχάλης Αμοιρίδης.
Ο κ. Αμοιρίδης δήλωσε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμμία προσέγγιση από πλευράς Μέτιου, στο πλαίσιο της αποκατάστασης της ενότητας της παράταξης, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, όταν έλαβε και το επίσημο χρίσμα από τη ΝΔ.
Στάθηκε ιδιαίτερα στις προσπάθειες ανεξάρτητων υποψηφίων που προέρχονται από την ΝΔ και την Περιφερειακή Αναγέννηση, μέσα από τις οποίες θα διαμορφωθεί κάτι νέο και στο οποίο θα συνδράμει και ο ίδιος σαν στρατιώτης.
«Όσο αυτό καθυστερεί, επιφέρει υστέρηση στον τόπο. Δυστυχώς η Περιφερειακή Αναγέννηση, «έσβησε» με τον χαμό του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη, που τα πρώτα 2 χρόνια της διοίκησής του καταγράφηκε θετικό πρόσημο σε όλη την ΑΜ-Θ, κάτι που δεν συμβαίνει τώρα», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Αμοιρίδης.

Μοιράσου το άρθρο: