Δυναμική ήταν η επανεκκίνηση για την 25η εμπορική έκθεση Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης η οποία σε γενικές γραμμές σημείωσε επιτυχία και έφερε πολύ κόσμο στην εγκαταστάσεις στης ΕΤΒΑ στην ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής.

Το παραδέχτηκε και ο πρόεδρος του επαγγελματικού και Βιοτεχνικού επιμελητηρίου Αντώνης Γραβάνης ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής τόνισε στήνονται οι βάσεις ώστε η έκθεση Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης να γίνει το επιχειρηματικό γεγονός της χρονιάς. Επίσης δήλωσε ικανοποιημένος από την συμμετοχή του κόσμου και των εκθετών και τόνισε ότι το στοίχημα για την 25η έκθεση ¨κερδήθηκ娔.

Να σημειωθεί ότι στην 25 η έκθεση Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης συμμετείχαν 90 έκθετες έναντι 65 της προηγούμενης διοργάνωσης καλύφθηκε όλη η επιφάνεια του εσωτερικού χώρου και 200 τμ στον υπαίθριο χώρο και εκτός από την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας συμμετείχαν εκθέτες από Θεσσαλονίκη, από Κρήτη και το επιμελητήριο της Φιλιππούπολης Βουλγαρίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλο ενδιαφέρων παρουσίαζαν και οι παράλληλες εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις της έκθεσης όπως ημερίδες για τις ΜΜΕ τα Θρακομακεδονικά μαγειρέματα και οι χορευτικές επιδείξεις από πολιτιστικούς συλλόγους και γυμναστήρια της πόλης.

Καταληκτικά να σημειωθεί ότι στο επίκεντρο της φετινής έκθεσης βρέθηκαν τα εξωστρεφή και καινοτόμα αγροδιατροφικά προϊόντα της περιφέρειας ΑΜΘ.

 

Μοιράσου το άρθρο: