Με δυνατό μαχητικό ψηφοδέλτιο και με παρουσία από την περιοχή, κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές η Λαϊκή Ενότητα και αυτό διαμηνύει και η σημερινή επίσκεψη του προέδρου της, Παναγιώτη Λαφαζάνη, στην Κομοτηνή.

Μιλώντας από το Ραδιοθάλαμο της ΕΡΤ Κομοτηνής, ο κ. Λαφαζάνης, κάλεσε τους πολίτες να προβληματισθούν σε αυτές τις Ευρωεκλογές και να αναδείξουν με την ψήφο τους ανθρώπους Αντιμνημονιακούς, Δημοκράτες, Προοδευτικούς, που δεν προσκυνούν τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών.
Μίλησε για υποδούλωση της Ελλάδας στους «υπαλλήλους» των Βρυξελλών, μιας αυταρχικής εξουσίας, στο ευρω-μάρκο, που μέσω του συγκεκριμένου κερδοσκοπεί κυρίως η Γερμανία και σε ένα ανύπαρκτο ευρωπαϊκό ιδεώδες…
Κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος όπως τόνισε, έχει υποστεί μετάλλαξη, έχει αποκοπεί από τις αρχικές του βάσεις και έχει μετατραπεί σε «γενίτσαρο» και «συστημικότερο», από τα υπόλοιπα μνημονιακά κόμματα.
Για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για κόμματα που ενώ δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα δάνεια που έχουν πάρει και ξεπερνούν τα 420 εκ ευρώ, δεν τους αγγίζει τίποτα και ζητούν να σώσουν το λαό, ενώ άνθρωποι απλοί, χάνουν τα σπίτια τους…
Ο ίδιος λόγω των προσπαθειών που έχει κάνει για να σώσει από πλειστηριασμούς τα σπίτια πολιτών, εκκρεμούν εναντίον του 4 αγωγές… «Για ποια Δημοκρατία μιλάμε σε μια Χώρα όταν προσπαθείς να βοηθήσεις ανθρώπους να μην χάσουν το σπίτι τους και είσαι αντιμέτωπος με δίκες;», αναρωτήθηκε ο κ. Λαφαζάνης.
Κάλεσε για άλλη μια φορά τις Αντιμνημονιακές και Προοδευτικές Δυνάμεις του τόπου να συγκροτήσουν αυτό το πλατύ ενιαίο μέτωπο, απέναντι σε όλες αυτές τις πολιτικές της λιτότητας και των μνημονίων.
«Δυστυχώς μετά από τόσα χρόνια στα μνημόνια, δεν υπάρχει η πολιτική βούληση από τις Δυνάμεις αυτές να συγκροτηθεί αυτό το μέτωπο…», παραδέχθηκε ο κ. Λαφαζάνης.
Κληθείς να απαντήσει ο Λαός πως τοποθετείται απέναντι σε αυτό και αν επιθυμεί κάτι τέτοιο, υπογράμμισε πως ο Ελληνικός Λαός δεν είναι ενημερωμένος. Σημείωσε πως τα συστημικά ΜΜΕ, ακόμα και το Διαδίκτυο χειραγωγεί και τρομάζει το λαό, πως χωρίς το ευρώ και την ΕΕ, περιμένει την Ελλάδα το χάος.
«Επιμένω στην Δραχμή, πως μόνο με το δικό μας νόμισμα θα μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας. Δεν μπορούμε να ανταγωνισθούμε εμείς τις οικονομίες των Βορείων χωρών της ΕΕ, οι οποίοι πάντα θα κερδοσκοπούν εις βάρος μας», υπογράμμισε ο κ. Λαφαζάνης.
Ερωτηθείς για το γεγονός πως και με δραχμή έχει χρεωκοπήσει η Ελλάδα στο παρελθόν, απάντησε πως αυτό έγινε, επειδή δεν αποσυνδέθηκε η δραχμή από το χρυσό, κάτι που έκανε η Αγγλία όταν αυτό χρειάστηκε.

Μοιράσου το άρθρο: