Η Κινηματογραφική ομάδα του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής γράφει τη δική της ιστορία δημιουργώντας σημαντική…παράδοση! Για τρίτη φορά, ένα βίντεο της κινηματογραφικής ομάδας του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής παίρνει την πρωτιά σε Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους.

Η «ομάδα» του Νεοκλή Λεμονίδη και της συναδέλφου του, της κας Ειρήνης Πίτατζη κέρδισαν ουσία και εντυπώσεις. Με τη συμμετοχή όλων των μαθητών δημιουργήθηκε ένα κορεό και γυρίστηκε ένα βίντεο μόλις 60 δευτερολέπτων. Αυτό το μονόλεπτο μήνυμα κατά του καπνίσματος συμμετείχε σε έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό κερδίζοντας το Πρώτο βραβείο «No smoking story».

Η διοργάνωση του διαγωνισμού ήταν της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και την συνεργασία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. «Το βραβείο ανήκει σε όλους τους μαθητές μας.» δηλώνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο F/B ο κος Λεμονίδης, σεμνός, δημιουργικός και ουσιαστικός πάντα, ευχαριστώντας την ομάδα του Ολυμπιακού για τη βοήθειά της με τα κορεό.

Μοιράσου το άρθρο: