Ο βροχερός καιρός εμπόδισε να γίνουν οι προγραμματισμένες ομιλίες κατά της επικείμενης ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Κομοτηνή.

Ο κόσμος συγκεντρώθηκε στο Ηρώο της πόλης παρά την έντονη βροχόπτωση. Το παρόν του έδωσε και ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων και άλλοι ιερείς, ωστόσο λήφθηκε η απόφαση να επαναληφθεί η κινητοποίηση αύριο στις 3 μ.μ. στο ίδιο σημείο.

Ωστόσο, ο κόσμος παρά την απόφαση για επανάληψη της κινητοποίησης, παρέμεινε στο σημείο, όπου ο καθηγητής του ΔΠΘ, Νεκτάριος Δαπέργολας, απηύθυνε ολιγόλεπτη ομιλία προς το κοινό.

«Σήμερα κλαίει και ο Θεός», ξεκίνησε την ομιλία του ο κ. Δαπέργολας.
Έκανε λόγο για Εθνοπροδοτική συμπεριφορά της Αριστερής κυβέρνησης. Ακόμα και να υπάρχουν αλλαγές στο Σϋνταγμα της γειτονικής χώρας, ακόμα και τα αγάλματα και τα ονόματα να αλλάξουν. Το όνομα της Μακεδονίας, είναι αυτό που πάντα θα τροφοδοτεί τον αλυτρωτισμός τους, το όνομα είναι αυτό που δεν πρέπει να συναινέσει η Ελλάδα.Στηλίτευσε το ρόλο των καναλιών που προπαγανδίζουν υπέρ της Συμφωνίας, κυρίως από την κρατική τηλεόραση, που καλεί, όλους αυτούς που μιλούν μόνο υπέρ της Συμφωνίας και αδιαφορούν για την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, που δεν την αποδέχεται και το έχει αποδείξει αυτό με πολλά συλλαλητήρια.

Μοιράσου το άρθρο: