Εκδήλωση ενημέρωσης πραγματοποιεί η Ομάδα Πρωτοβουλίας Τοπική Οικονομία Ροδόπης Αλλά-ΖΩ-ΤΟΡΑ-, την ερχόμενη Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στις 18:30 μ.μ.στο καφέ «Σβούρα», για την αναγκαιότητα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσουν ομιλίες η Παγώνα Κόφα, υπεύθυνη Νοσηλεύτρια για την ενημέρωση από το τμήμα αιμοδοσίας του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής και η Ιατρός Μικροβιολόγος, Ανθή Ρωμανά, μέλος Σωματείου Εθελοντών Ροδόπης.

Μετά από την εκδήλωση, από την Δευτέρα 21 έως την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, θα διενεργηθεί εθελοντική αιμοδοσία, στο Σταθμό Αιμοδοσίας του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής, το πρωΐ 8:30 με 13:30 μ.μ. και το απόγευμα από τις 6 μ.μ. έως τις 7:30 μ.μ.
Απευθύνεται κάλεσμα προς όλους τους συλλόγους και τους φορείς της Ροδόπης και όχι μόνο, να συμμετέχουν την αιμοδοσία με μέλη τους, ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Ευχή όλων είναι να τύχει το εγχείρημα θερμής υποδοχής από τις συλλογικότητες του νομού και να θεσμοθετηθεί κάθε χρόνο στο ξεκίνημα του έτους, τον πρώτο μήνα, περνώντας άμεσα στην πράξη, από το πνεύμα των εορτών, με την ύψιστη πράξη Αγάπης, που είναι η Αιμοδοσία!

Στην εκδήλωση της Κυριακής θα τιμηθεί για την πολύχρονη προσφορά του στην Αιμοδοσία, ο «παππούς της Αιμοδοσίας και επί χρόνια πρόεδρος στο Ιστορικό Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών Ροδόπης, Δημήτρης Δημητρακόπουλος.

Μοιράσου το άρθρο: