Περιοδείες και συγκεντρώσεις, για τις πολιτικές εξελίξεις,  τη Συμφωνία των Πρεσπών και  τους ιμπεριαλιστικούς –όπως αναφέρουν- σχεδιασμούς  στα Βαλκάνια, πραγματοποιούν από σήμερα Δευτέρα  21 Ιανουαρίου, οι  κομματικές  οργανώσεις  της  Επιτροπής  Περιοχής Δυτ. Μακεδονίας, του  Κ.Κ.Ε.

Με επικεφαλής τον Νόντα Στολτίδη, μέλος του Γραφείου  Περιοχής Δυτ. Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιο  Δήμαρχο Κοζάνης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», πραγματοποιείται αυτή την ώρα περιοδεία  στον  ΑΗΣ  Αγίου  Δημητρίου.

Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, στις επτάμιση (7.30) το βράδυ , σε συγκέντρωση  στο Εργατικό κέντρο Κοζάνης,  θα μιλήσει η Έφη Τσίγκα, μέλος του γραφείου περιοχής Δυτ. Μακεδονίας του ΚΚΕ και την

Πέμπτη 24  Ιανουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα, σε συγκέντρωση στην αίθουσα του Επιμελητήριου Φλώρινας, θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της επιτροπής περιοχής  Δυτ. Μακεδονίας και υποψήφιος Περιφερειάρχης στη Δυτ. Μακεδονία με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Την  Πέμπτη επίσης , στις  7 το απόγευμα, σε συγκέντρωση στο Δημαρχείο Πτολεμαίδας, θα μιλήσει ο Αντώνης Τσάκωνας, μέλος του γραφείου  περιοχής  Δυτ. Μακεδονίας του ΚΚΕ και την Παρασκευή 25 του μήνα , στις 8 το βράδυ  στη Σιάτιστα, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα μιλήσει ο Νόντας Στολτίδης, κομματικό στέλεχος στην Δυτ. Μακεδονία  και υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης.

 

ΕΡΤ Κοζάνης- Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

 

Μοιράσου το άρθρο: