Κανονικά θα πραγματοποιηθεί από σήμερα Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 η αποκομιδή των απορριμμάτων στο δήμο Γρεβενών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου, στην οποία επισημαίνεται ότι αυτό θα γίνει «μετά από παρέμβαση του δημάρχου Γιώργου Δασταμάνη».

Εν τω μεταξύ σε καταγγελία εις βάρος του δημάρχου Γρεβενών, Γιώργου Δασταμάνη, προχώρησε με ανακοίνωσή της η Τοπική Επιτροπή του ΚΚΕ, γιατί όπως επισημαίνει «προχώρησε στη δημιουργία απεργοσπαστικού μηχανισμού για την αποκομιδή των σκουπιδιών».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ο δήμαρχος Γρεβενών «ζηλεύοντας τη δόξα του δημάρχου της Θεσσαλονίκης προχώρησε με απευθείας ανάθεση σε σύμβαση με τη ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ για την αποκομιδή των απορριμμάτων του Δήμου. Η σύμβαση αυτή όπως τονίζει η Τοπική Επιτροπή του ΚΚΕ «προβλέπει το ποσό των 12.400 ευρώ για 200 τόνους απορριμμάτων» την ώρα που βρίσκονται όπως επισημαίνεται «στο πόδι χιλιάδες εργαζόμενοι στους δήμους, παλεύοντας για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, ενάντια στις χιλιάδες απολύσεις συμβασιούχων», ενώ καλεί τους μόνιμους εργαζόμενους του Δήμου να πάρουν μαζικά μέρος στην αυριανή απεργία.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ –Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Μοιράσου το άρθρο: