Τους έξι από τους οκτώ υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών ανακοίνωσε η υποψήφια περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γεωργία Ζεμπιλιάδου.

Οι τρεις απ’ αυτούς, που είναι εν ενεργεία περιφερειακοί σύμβουλοι και προέρχονται από την παράταξη του νυν περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρου Καρυπίδη, είναι οι: Γρηγόρης Γιαννόπουλος, Θεόδωρος Θεοδώρου και Κώστας Καναβός.

Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με το συνδυασμό «Ελπίδα» θα είναι και οι: Χρυσόστομος Παυλίδης, Ελένη Σαρουσαββίδου και Γιάννης Τσιουτσιούμης.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των πρώτων υποψηφίων, η κ. Ζεμπελιάδου αφού τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει ένα συγκροτημένο Σχέδιο για την Περιφερειακή Ενότητα των Γρεβενών, που θα τη «βάλει και πάλι στο δρόμο της ανάπτυξης», επισήμανε ότι «τα Γρεβενά σέρνουν το χορό των χαμένων ευκαιριών και μετρούν αμέτρητες χαμένες ευκαιρίες και αρνητικές επιδόσεις, καθώς το 2015 απεντάχθηκαν έργα ύψους 49 εκ. ευρώ».

Μάλιστα η υποψήφια περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γεωργία Ζεμπιλιάδου, κάλεσε όλους τους συνυποψηφίους της περιφερειάρχες «σε ανοιχτό διάλογο όχι για το τι πρέπει να γίνει στη Δυτική Μακεδονία, αλλά το πώς θα γίνει», ώστε να μπει «στην τροχιά της Ανάπτυξης».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Μοιράσου το άρθρο: