Ασκώντας κριτική στον νυν περιφερειάρχη, Θεόδωρο Καρυπίδη για τους χειρισμούς στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δυτική Μακεδονία, όπως στην αντιμετώπιση της ανεργίας και στο μοντέλο του παραγωγικού τομέα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ, παρουσίασε το Σάββατο (23/3/2019) στην Καστοριά τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Οι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Γιώργου Κασαπίδη «Αλλάζουμε πορεία», είναι οι: Αναστάσιος Γουγούσης, Χριστίνα Ευαγγέλου, Ισίδωρος Ζιώγου, Γωγώ-Μαρία Ιωάννου, Μπάμπης Καραταγλίδης, Δέσποινα Κοζατσάνη, Καλλιόπη Κυριακίδου, Θωμάς Μάνος, Μιχάλης Μπινιάκος και Δημήτρης Σαββόπουλος

Παράλληλα ο κ. Κασαπίδης παρουσίασε ενδεικτικά άξονες του ολοκληρωμένου αναπτυξιακού προγράμματος, δίνοντας το στίγμα δράσεων άμεσα υλοποιήσιμων και γρήγορου αποτελέσματος, σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων, ενώ ζήτησε να σταλεί μήνυμα νίκης από την πρώτη κιόλας Κυριακή.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης θα παρουσιάσει την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 στις 19:30 τους υποψηφίους της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας στο κέντρο «Λυγκηστίς» ΦΟΟΦ.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Μοιράσου το άρθρο: