Ελαφρώς ανοδική πορεία σημείωσαν οι πωλήσεις στην πόλη της Κοζάνης κατά την διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τόνισε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Αθανάσιος Δραγατσίκας που μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ Κοζάνης.

Τόνισε πως η προετοιμασία και διοργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων τόνωσε την αγορά δίνοντας της την ευκαιρία να πραγματοποιήσει πωλήσεις. Ο κ. Δραγατσίκας σημείωσε πως η αλλαγή ψυχολογίας του αγοραστικού κοινού που ενισχύθηκε με χρήματα από τα επιδόματα, το μέρισμα αλλά και τους μισθούς έδωσε έναν διαφορετικό τόνο στην αγορά που ευελπιστεί να πάει ακόμη καλύτερα με την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου που θα διαρκέσουν έως στις 28 Φεβρουαρίου.

Την περίοδο αυτή το αγοραστικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να βρει ποιοτικά προϊόντα με μεγάλες εκπτώσεις και φιλική εξυπηρέτηση. Παράλληλα ο Εμπορικός Σύλλογος προετοιμάζει τις γραπτές προτάσεις του προς τον Δήμο Κοζάνης και την Περιφέρεια για την περίοδο της Αποκριάς και του Πάσχα, ώστε η αγορά να πάρει πραγματική ανάσα.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

 

Μοιράσου το άρθρο: