Κοζάνη: Μια άλλη πρόταση για τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα από το ΔΗΠΕΘΕ

Μια ξεχωριστή εκδοχή του Ρωμαίου και της Ιουλίετας,  παρουσιάζει το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης στην κεντρική του σκηνή στην Αίθουσα Τέχνης στην Κοζάνη.  Οι παραστάσεις θα δίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη για θα  ακολουθήσει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Προπώληση εισητηρίων γίνεται: στο ΔηΠε Θέατρο Κοζάνης (10:00 – 13:00),

στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας Wind, στα Seven Spots, στο viva.gr & στο 11876

Για μέλη Συλλόγων, με συμμετοχή 10 ατόμων και άνω, €8/άτομο

Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ

Πληροφορίες: ΔΗΠΕΘΕΑΤΡΟ Κοζάνης,

τηλ. 24610-24062 εσωτ. 1 & κινητό 6986 489049

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

 

 

 

Κοζάνη: Παράσταση «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι πιο γλυκιά»

Θεατρική παράσταση «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι πιο γλυκιά» έργο του νομπελίστα και θεατρικού συγγραφέα Ντάριο Φο, ανεβαίνει από το Θεατροδρόμιο Κοζάνης  σε μια  διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Κοντορίκου. Ένα έργο που χαρακτηρίζεται από στοιχεία της Comedia de l’arte, με καταιγιστικό χιούμορ, που μπλέκει την υπερβολή με το ρεαλισμό, με χαρακτήρες καρικατούρες, οι οποίοι μέσα από την αφέλεια τους συχνά αποκαλύπτουν μεγάλες αλήθειες.  Παραστάσεις θα δοθούν  τον μήνα Δεκέμβριο : Παρασκευή 7/12 – Σάββατο 8/12 – Κυριακή 9/12.

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ και 5 ευρώ το φοιτητικό

Τηλέφωνο κρατήσεων: 690 737 5459

 

 

 

Κοζάνη: Θεατρικό έργο « Τίποτα Δικό μου»

Το έργο Τίποτα Δικό Μου, του Έντουαρντ Μπόντ, σε σκηνοθεσία Νικολέτας Σιώμου παρουσιάζει το ΟνειρόDrama. Σ’ ένα μέλλον που προκαθορίζεται από ένα σπάταλο παρελθόν το έργο Τίποτα Δικό Μου του Έντουαρντ Μπόντ μας εισάγει σε μια υποθετική εξέλιξη του πολιτισμού Ένας λόγος φερμένος από το αύριο με την αντανάκλαση όμως καθημερινών μας στιγμών. Ο Μπόντ με μια πολιτική γραφή μας ταρακουνά από τη θέση μας για το αύριο που χτίζεται. Παραστάσεις θα δοθούν στις  08, 09 Δεκεμβρίου 2018 στις  9 το βράδυ , στο νέο χώρο  (Βογατσικού 6 / Ωδείο Δημήτρη Δημόπουλου).
Τηλέφωνο Κρατήσεων : 6937225153

Γενική Είσοδος 5 ευρώ

 

Μοιράσου το άρθρο: