Απέκλεισε το ενδεχόμενο της παραίτησης του από την θέση του Δημάρχου Σερβίων-Βελβενδού ο νυν Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κοζάνης και απαντώντας σε σχετική ερώτηση με αφορμή και την καταψήφιση της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού την περασμένη εβδομάδα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Έκανε λόγο για μια τυπική διαδικασία η οποία καταψηφίστηκε με πρόσχημα απίστευτες δικαιολογίες, μια απόφαση όμως που βάζει τον Δήμο σε δράματα και περιπέτειες όπως σημείωσε ο ίδιος με έμφαση. Υποστήριξε πάντως πως ο Δήμος μπήκε σε κανάλι ανάπτυξης, έχει μειώσει το χρέος που κληρονόμησε από την προηγούμενη δημοτική αρχή και ανακοίνωσε πως καταφεύγει κατά του πρώην δημάρχου με αγωγή για παράβαση καθήκοντος και οικονομική επιβάρυνση του Δήμου κατηγορώντας τις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου ότι από το 2006 και εντεύθεν δεν αύξησαν τα δημοτικά τέλη και εξυπηρετώντας πολιτικά παιχνίδια.

Ο κ. Κοσματόπουλος στάθηκε πάντως ιδιαίτερα και στην εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στην Καστανιά Σερβίων, στην παραγωγή εξαγωγικών τυροκομικών προϊόντων, την ενεργοποίηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Λίμνης Πολυφύτου, αλλά και την λειτουργία του εδαφολογικού εργαστηρίου.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

 

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο: