Η Ελληνική Εταιρία Νόσου Alzheimer Ν. Λάρισας (ΕΕΝΑΛ) ενόψει της Ημέρας του Φροντιστή προσκαλεί τα οικογενειακά μέλη που φροντίζουν ασθενή με άνοια-νόσο Alzheimer σε διαδραστική διάλεξη – συζήτηση για τη φροντίδα του ασθενούς και την προσωπική στήριξη του περιθάλποντα.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 ώρα 6.00-8.00 μ.μ. στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας της ΕΕΝΑΛ στην οδό Χατζηγιάννη 3 με ομιλήτρια την επιστημονική υπεύθυνη Φροντίδας της ΕΕΝΑΛ Ελένη Καμπούρα- Νιφλή.

Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας της ΕΕΝΑΛ λειτουργεί καθημερινά με εθελοντές και παρέχει γνωστική και σωματική ενδυνάμωση στους ασθενείς με εργαστήρια μη φαρμακευτικών παρεμβάσεων εξατομικευμένα και σε μικρές ομάδες κατόπιν συνεννόησης.
Επίσης παρέχει εκπαίδευση στη φροντίδα ασθενούς και ψυχοκοινωνική στήριξη σε οικογενειακά μέλη-περιθάλποντες και εκπαίδευση σε επαγγελματίες υγείας.

Το ΚΗΦ λειτουργεί με τη στήριξη της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν (Τηλ. επικοινωνίας: 2410 281999, 6938805781 και τηλέφωνα των ΚΑΠΗ).

Μοιράσου το άρθρο: